Fired213 13.07.2021 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 Szlifuje, a właściwie lekko czyszczę u siebie tynki gipsowe knauf diamant, teraz pytanie co do odpylenia, czy przecierać je mikrofibrą, a potem odkurzacz podłogę z tego co zostanie czy może na odwrót, jaka jest kolejność? Dodatkowo, odpylać/sprzątać pomieszczenie po skończeniu szlifowania czy dopiero na końcu jak skończę szlifować cały dom, to potem od razu sprzątać wszystko na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 17.07.2021 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2021 Ja nic nie odpylałem, po prostu zagruntowałem ściany przed malowaniem. Wyszlifuj wszystko a na końcu posprzątaj najlepiej odkurzaczem przemysłowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts