domeldoom 14.07.2021 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 (edytowane) Cześć,tej jesieni, po zbiorach z gruntu zamierzam kupić i postawić szklarnię. Najchętniej półokrągłą (wietrzna okolica) z poliwęglanu.Chętnie z drzwiami przesuwnymi, o ile takowe są.Mam nadzieję na promocje posezonowe. Co wybrać?Jakiego producenta?Jakie rozwiązanie jeśli chodzi okna itd.Będę wdzięczny za pomoc. Możecie polecić lub zdecydowanie odradzić jakieś z dostępnych szklarni? Uprawa amatorska/hobbystyczna.Wymiary 3x4 metra (szerokość x długość).Budżet około 2000 PLN. Edytowane 14 Lipca 2021 przez domeldoom dodatkowe informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 14.07.2021 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Super, licz dalej i pamiętaj o dobrym fundamencie i mocowaniu szklarni, jak jej konstrukcja słaba to zwichruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domeldoom 14.07.2021 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Super, licz dalej Dzięki za podpowiedź odnośnie fundamentu, ale co mam liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 14.07.2021 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Liczyć na to że ktoś na forum wie ile zarabiasz i na ile cię stać dać za szklarnię. Ile masz gruntu na działce itd.To masz niezawodne długa gwarancja spełnią twe życzenia https://sklep.arlenteam.pl/szklarnie-przemyslowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domeldoom 14.07.2021 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Liczyć na to że ktoś na forum wie ile zarabiasz i na ile cię stać dać za szklarnię. Ile masz gruntu na działce itd.To masz niezawodne długa gwarancja spełnią twe życzenia https://sklep.arlenteam.pl/szklarnie-przemyslowe Ila zarabiam i na ile mnie stać jest mniej istotne - grunt to podać ile chcę wydać Ale rozumiem, masz rację Kolego - mój błąd - nie napisałem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts