Pytajnick 18.07.2021 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 (edytowane) Nie można porownać, bo szumy powietrza są przez telefony i kamery wyciszane. Nie grzejesz CWU? Mój sąsiad grzeje. Grzęję CWU, tyle że moja PC chodzi kiedy chce, bez kagańca taryfowego i może to jest jakieś wytłumaczenie. Jak robiłem elewację i wyłączyłem pompę by nie pracowała zasłonięta folią, to faktycznie była wyraźnie głośniejsza, bo zapewne miała do podgrzania dużo więcej wody niż zwykle i z niższej temperatury. Edytowane 18 Lipca 2021 przez Pytajnick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Expert marki Bosch 29.07.2021 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Dzień dobry, Pompy Ciepła Bosch Termotechnika charakteryzują się nie tylko wysokimi parametrami eksploatacyjnymi ale również niskim poziomem hałasu jednostek zewnętrznych, dzięki czemu nie ma obawy, że w trakcie pracy będzie ona uciążliwa dla mieszkańców i sąsiadów. Zachęcam do kontaktu z naszym autoryzowanym partnerem, który z pewnością rozwieje Pana wątpliwości i pomoże w dobraniu najlepszych możliwych urządzeń. Najbliższego autoryzowanego partnera znajdzie Pan na stronie: https://www.bosch-thermotechnology.com/pl/pl/autoryzowani-partnerzy/dealersearch/ Pozdrawiam----------------------------------Konsultant Bosch Termotechnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 30.07.2021 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 nie jest ważne Twoje wrażenie jak pompa głośno chodzi... Możesz nawet porównywać to z odgłosem lotu motylaważne jest ile db będzie na granicy działkitaka wartość jest określona w prawie40db Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts