Marqess87 16.07.2021 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Uszanowanie. Posiadam przydomową oczyszczalnię, toalety w domu mam na dwóch poziomach czyli jedną na parterze a drugą na piętrze. Ktoś mi poradził, że jak będę sypał bakterie to mam sypać zawsze w najwyższym punkcie czyli w moim przypadku do toalety na piętrze ponieważ bakterie i tak trafią tam gdzie mają trafić a przy okazji będą czyścić rurę odpływową z piętra. Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 16.07.2021 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Tak, wsyp saszetkę, tabletkę wlej płyn do górnego WC i spłucz wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekINST 17.07.2021 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2021 (edytowane) Klientom mówiłem przeważnie, że za każdym razem do innej toalety je wrzucać i nie przejmowałem się, która jest w najwyższym punkcie. Może się oczywiście mylę ale bioaktywator sypane to potrzebują faktycznie środowiska ze ściekami, aby coś zadziałało i czasu na to. Czy coś zajdzie w czystej wodzie, którą szybko spłucze je rurami do zbiornika ? Może coś się osadzi na rurach w pionie ? Dużo tego "może" . Ktoś z większą wiedzę o tym musiałby o tym coś napisać, bo ja jakoś sceptyczny nadal jestem Edytowane 17 Lipca 2021 przez WojtekINST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts