Ksosik 18.07.2021 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 (edytowane) Hej, mam do Was pytanie, nie mam dostępu do betoniarki, żeby ukręcić trochę betonu do zalania bloczków ogrodzeniowych, więc będę brał beton workowany. No i właśnie, muszę do niego dodać plastyfikator, tylko ile dodać na taki jeden worek? Dla przykładu plastyfikator Joniec należy dodawać w takich proporcjach, jak na obrazku, tylko właśnie, to jest dla betoniarki...a ja potrzebuję dla worka. Pomoże ktoś? Nie mogę załączyć foty, więc wklejam link do Jońca https://www.joniec.pl/oferta/farby-i-impregnaty,687.html Edytowane 18 Lipca 2021 przez Ksosik dodanie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.07.2021 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 Skoro musisz dodać ten plastyfikator to masz podane proporcje do ilości wody, poczytaj na worku ile wody masz dodać i wylicz ile wyjdzie plastyfikatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 18.07.2021 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 Do zalewania bloczków nie trzeba plastyfikatora. Do murowania się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts