Basia Z. 07.12.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Wytam, bardzo proszę o wszystkie za i przeciw tego projektu. Nie ukrywam, że w tych domkach z użytkowym poddaszem najbardziej martwi mnie ściana kolankowa. Nigdy nie wiem jak sobie odczytać jej wysokość i czy te pokoje na poddaszu będą funkcjonalne i dość duże. Wcześniejszy projekt, nad którym powaznie się zastanawialiśmy to był Orion II z Domusa, ale niestety trochę za mały na 4 osoby + działalność godpodarcza. Z góry dziękuję za wszelkie uwagi i sugestiePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.12.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Basiu on się tylko bawolim okiem różni od Libry, a uwag do Libry znajdziesz pod dostatkiem jak wrzucisz hasło na szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 07.12.2004 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Basiu on się tylko bawolim okiem różni od Libry, a uwag do Libry znajdziesz pod dostatkiem jak wrzucisz hasło na szukaj. Dziękuję bardzo za podpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 07.12.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Wytam, bardzo proszę o wszystkie za i przeciw tego projektu. Nie ukrywam, że w tych domkach z użytkowym poddaszem najbardziej martwi mnie ściana kolankowa. Nigdy nie wiem jak sobie odczytać jej wysokość i czy te pokoje na poddaszu będą funkcjonalne i dość duże. Wcześniejszy projekt, nad którym powaznie się zastanawialiśmy to był Orion II z Domusa, ale niestety trochę za mały na 4 osoby + działalność godpodarcza. http://nowydom.onet.pl/3570,projekt.html Z góry dziękuję za wszelkie uwagi i sugestie Pozdrawiam to jest dobry link http://nowydom.onet.pl/3570,projekt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts