ewuś 07.12.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 co myślicie o tym projektachhttp://www.domino.alpha.pl/typowe/30.htmlhttp://www.domino.alpha.pl/typowe/32.html i czy ktoś miał doświadczenie z tą pracownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewas1 06.01.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 ja buduje Domino 5 z tej pracowni. Jesli chodzi o sam projekt to wszystko bylo i jest ok. Wszystko budujemy zgodnie z projektem. Jedyny problem -to projekt ze Slaska - moj kierownik budowy mowil ze tyle stali ile poszlo na fundamenty, to moznaby 3 domy wybudowac ( a mial byc prosty, tani domek). Podciagi,filary, sciany nosne - to tez wzmacnia konstrukcje, ale tez podnosi koszty.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewas1 06.01.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 ja buduje Domino 5 z tej pracowni. Jesli chodzi o sam projekt to wszystko bylo i jest ok. Wszystko budujemy zgodnie z projektem. Jedyny problem -to projekt ze Slaska - moj kierownik budowy mowil ze tyle stali ile poszlo na fundamenty, to moznaby 3 domy wybudowac ( a mial byc prosty, tani domek). Podciagi,filary, sciany nosne - to tez wzmacnia konstrukcje, ale tez podnosi koszty.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaTz 06.02.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Buduję Domino 5a. Kierownik budowy chwalił wykonanie projektu. Osobiście też uważam, że pomieszczenia są sensownie rozplanowane. Myślę, że będzie to solidny dom dla czteroosobowej rodziny. Dodam, iż pracownia projektowa chętnie i szybko odpowiada na pytania oraz nie było żadnych problemów z realizacją zakupu projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts