ludek1111 20.07.2021 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Cześć, Zastanawiam się jak ukryć bok brzydkich kafelków. Chcę lekko wysunąć ściankę, wrzucić profil led który będzie oświetlał bok ściany, a następnie całość przykryć kafelkami. Problemem jest zakończenie kafla które jest brzydkie, sam kafel ma 10mm + klej 3mm, z boku będzie to wyglądać mało estetycznie. Czy są jakieś rozwiązania które pozwolą na ukrycie tego boku? W załaczniku wrzucam rzut z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 20.07.2021 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) Kafel zakończysz parę milemetrów "wcześniej" niż LED. I dasz tam listwę narożną kwadratową (jej koniec zrówna się z LED), gdzie część montażowa będzie między gipsową a kaflem. PS Oczywiście może być listwa płaska, nie tylko kwadratowa. Podałem ten przykład bo w mojej ocenie będzie ładnie. Edytowane 20 Lipca 2021 przez giman PS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts