Johny110 20.07.2021 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Dzień dobry, planuję wymianę kotła gazowego CWU. Z racji tego, że mam starego immergasa bez kondensacji, którego trzeba ciągle serwisować zdecydowałem się na wymianę. W mojej okolicy czyli w promieniu 10km jest serwis Vaillanta więc padł wybór na tego producenta czy słuszny, jeszcze nie wiem. Do ogrzania mam 82 metry kw. w kamienicy w miarę docieplonej. zastanawiam się nad dwoma kotłami, jeden nowszy, drugi za pewne starszej generacji, dzieli je 500zł i tu moje pytanie czy warto dopłacić do nowszego i droższego??? 1. Vaillant VCW 226/7-2 (E-PL) ecoTEC Pure - tańszy2. Vaillant Ecotec INTRO VCW 18/24 AS/1-1 - droższy Lub czy ktoś mógłby mi jeszcze podpowiedzieć jakąś inną alternatywę?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts