Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy lubisz _ZBYCHA_?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy lubisz _ZBYCHA_?

• TAK, nie mam nic przeciwko.
    • NIE, nie mam nic przeciwko.

Recommended Posts

Dzień Dobry!

W tym miejscu (i nie tylko w tym :wink: ) chciałem napiac co myśle o wykonawcy alarmów _ZBYCHU_

Pierwszy kontakt jaki udało mi się z nim nawiązać wyszedł od mojej agencji ochrony, dostałem od nich ofertę, która pokazała mi skomplikowanie problemu i tylko moją pozorną wiedzę w tym temacie.

Ich ofertę przesłałem do _ZBYCHA_ i dostałem wyczerpującą, jasna i prostą odpowiedź.

Po wymianie kilku postów postanowiłem, ze _ZBYCH_ będzie moim wykonawca systemu alarmowego.

Spotkałem się z nim na budowie i... owszem, tak jak inni byłem lekko zafrapowany tym zbychowym pojazdem, ale pomyślałem, ze skoro jest to człowiek tak dalece polecany, to na pewno nie jest z mafii 8) , a jeżeli nawet to na pewno z tej dobrej :D

Kolejny kontakt to juz uczciwa, solidna i niezwykle perfekcyjna praca, poparta słowem merytorycznego komentarza.

Wiele rzeczy o _ZBYCHU_ zostało juz powiedziane (mam na myśli te dobre), do wszystkich z nich chciałbym się przyłączyć i zapewnić, ze jeśli ktoś z Was, Drodzy Forumowicze, planuje wykonanie alarmu w okolicy obsługiwanej przez _ZBYCHA_ to bez chwili namysłu powinien kontaktować się z tymże forumowiczem i umawiać się nawet w ciemno na montaż.

Dokąd nie zobaczycie jego pracy nie zrozumiecie co miałem na myśli.

Jedym słowem: NA PRAWDĘ WARTO!!!

* Autor tekstu nie jest powiązany z opisywanym podmiotem.

https://forum.murator.pl/topic/26365-m%C3%B3j-system-alarmowy-montowany-przez-_zbycha_-pe%C5%82en-podziw/

* Autor tekstu nie jest powiązany z opisywanym podmiotem.

takie laurki osob nie zwiazanych ze ZBYCHem pojawiaja sie tu bardzo czesto. DLa nowych odwiedzajacych te strone powinien byc to material do przemmyslen - czy warto eksperymentowac i szukac gdzies indziej uslugi - nawet jeskli bylaby o iles tam procent tansza czy zaufac sprawdzonej wiedzy i fachowosci tutejszego speca :)

I dajcie mu w koncu spokojo z ta BMka i wlosami na jeza - czy kazdy od razu mafiozo musi byc? (to oczywiscie zart - choc nie widzialem Zbycha na oczy jego opis tak sugestywny (chyba MIecza) podzialal na moja wyobraznie :) )

Ludziska przestańcie ( i nie jest to atak na _ZBYCH_a)zywiście :roll: ). Oczywiście :wink: .

Ostatnio Redakcja zazcyna robić użytek z Regulaminu i po co ma się komuś odznic(k)zyć.

No cóż po sezonie pewnie się robota kończy , na reklamę nie ma pieniędzy...

Jakby niezbity dowód w postaci zdania :

"* Autor tekstu nie jest powiązany z opisywanym podmiotem" , to by isię ktoś przyczepił....a tak to sprawa czysta...

No cóż po sezonie pewnie się robota kończy , na reklamę nie ma pieniędzy...

Jakby niezbity dowód w postaci zdania :

"* Autor tekstu nie jest powiązany z opisywanym podmiotem" , to by isię ktoś przyczepił....a tak to sprawa czysta...

Zastanów nie najpierw dwa razy zanim coś napiszesz a zwłaszcza o człowieku.

Zapraszam do mnie to zobaczysz sobie jak jest zrobiony alarm roboczy nie mówiąc o superlatywach usłyszanych z ust instalatorów Juwentusa.

Sam w firmie nie mam tak położonego alarmu docelowego jak u siebie roboczego. Poza tym zostałem zaskoczony instalacją okien i ZBYCH przyjechał mi zamontować roboczą wersję mimo napiętego kalendarza.

Pomijam oczywiście, ze jest to przemiły człowiek, ponieważ może to być ocena subiektywna.

Sęk w tym, że sezon na takie instalcje raczej się zaczyna ponieważ większość instalacji okien jest na zimę, ludzie wprowadzają się na zimę itd. Mi Juwentus dawał tydzień na "wpięcie" mnie w monitoring - tydzień temu.

Zresztą myślę, że ZBYCH już nie musi uskuteczniać autoreklamy. Zadowoleni klienci mu wystarczą. Wiadomo że zadowolony klient jest najlepszą reklamą.

Niepozdrawiam

*) Aha, ZBYCH-a znam jakieś 3 godziny. Może tyle czasu mieliśmy okazję mieć kontakt osobisty (sumarycznie).

Jan_Ost, jareko, nurni - bardzo dziękuję za ciepłe słowa :D

zapororzec - zapewniam Cię, że mam pieniądze na reklamę, ale tak jakos się dobrze składa, że nigdy nie musiałem się nigdzie reklamować, bo jak napisał nurni, "zadowolony klient jest najlepszą reklamą" :D.

Przeciwnie, często mam nadmiar pracy, ale na to akurat nie narzekam. W końcu wykańczam dom :lol:.

Zbych - nie przejmuj się. Zawsze się znajdzie ktoś, komu coś sie nie będzie podobać.

Jeszcze raz dzięki za wszystkie bezinteresowne rady jakich mi udzieliłeś via internet.

Nawet mieszkając w Krakowie można mieć system alarmowy wykonany pod czujnym okiem Zbycha!

Jeszcze raz dzięki.