jane 07.12.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Czy ktoś buduje lub budował Donę z Arkady. Jakie są mniej więcej koszty, jak się mieszka, jak sie prezentuje...A jeśli nie (nie znalazłam nic na ten temat w archiwum) to proszę o Wasze opinie na temat tego domu. Tak po prostu czego mu brakuje Waszym zdaniem.http://www.domyarkady.pl/dona.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.12.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 http://www.domyarkady.pl/projekty/dona_rz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.12.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 No to tak uwaga główna:Kogoś chyba pogieło - kominek - oazę spokoju i medytacji przy ogniu wewalić w gówny ciąg (i przeciąg) komunikacyjny mający ponad 23 m.Co z tego, że do kuchni blisko, skoro tamtędy wszystkie karawany łażą. Z ogrodu do:-resta,-jadalni i kuchni,-privów wszelakich,- że o garażu gospodarczym nie wspomnę.Z furtki w gościnę.A jak kibelek będzie miał za słabą wentylację to i zapaszek zajedzie. Uwagi mniej główne:Dużo szyb będzie z mlecznym szkłem od frontu bo:-na prawo od ganka widać kible, tak małofajnie jak sięgości zobaczy zaświecić lustrem 4 liter w akcie rozpaczliwego ich zakrywania,-na lewo mało fajny widok gospodarczy. Niekoniecznie należy to traktować jako wady, ale dla mnie to niezałądnie zakomponowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.12.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Dla mnie nie do przyjęcia jest, że przy takiej powierzchni domu jest tylko jedna łazienka. Salon nieustawny i co to za salon bez kominka. Hall 23 m2 to strata metrażu. Jedno, co mi się podoba to superaśne (na sposób amerykański) połączenie kuchni z częścią gospodarczą i garażem. To jest godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 27.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Poszukuje osób budujących właśnie ten projekt...http://www.domyarkady.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anbama1 21.01.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam!Wreszcie ktoś poza nami też jest zainteresowany tym projektem bardzo chętnie wymienimy się spostrzeżeniami odnośnie planu i budowy ponieważ właśnie zaczeliśmy stawiać naszą Donę.A u Ciebie jak bardzo jest zaawansowana budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anbama1 21.01.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 WitamMy właśnie mamy zamiar budować Donę myślimy o przeniesieniu kominka do salonu i zmniejszeniu okien oraz kilku drobnuvh korektach.Z tego co się orientuję to łazienki są dwie ahol fakt duży trochę zbyt duży ale poz tym ogólny układ domu nam odpowiada a i działkę mamy wystarczająco dużą aby się na niej swobodnie zmieścił.Ogólnie bardzo podoba nam się ten projekt i wydaje się być idealnym dla naszej czteroosobowej rodzinki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łoza 23.09.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Ja też buduję dom z tego samego biura projektowego tylko, że Odysa. Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts