Raja44 24.07.2021 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 Witam, buduje chałupę w Michałowie Reginowie pod Legionowem. Mam dwie oferty na terive w okolicy 8-9 tysięcy. Czamaninek sobie życzy bardziej 12 tysi. Warto dopłacić ? Jakie macie opinie na ten temat. Fakt że każdy z oferentów nie napisał czy jest w cenie np siatka zbrojeniowa. Ale czy belki i gary to taka przepaść jakościowa że warto dołożyć 3_4 tysie ?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raja44 24.07.2021 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 Dodam że pozostałe oferty mam od : 1. Stropy Madbud. 2. Betakor Sulejówek 3. Mam jeszcze trzecią wycenę z betoniarni Czosnów, ale nie rozumiem jej, jest zaszyfrowana jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.07.2021 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 Zapytaj dostawców co mieści się w wycenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raja44 04.08.2021 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Oferty zawierają belki oraz gary. Jedna z ofert zawiera dodatkowo siatkę zbrojeniowa na wierzch stropy oraz systemowe elki po obwodzie.Mysle że zrezygnuję z tych opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raja44 04.08.2021 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Ktoś poleca ,lub szczególnie nie poleca dostawcy Terivy z okolic Warszawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts