komisariusz 07.12.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 hm nakresle temat. Mój kierownik budowy był jednoczesnie wykonawcą stanu surowego domu. Dom juz stoi a ja mieszkam. Hm nagle znalazły sie pieniadze i postanowilem ocielic hm styropian sie klei i dzisiaj dzwoni do mnie kierownik budowy i mi mowi ze to powinni robic ludzie z certyfikatami ??? uprawnieniami ??? bo inaczej bedzie problem z wpisem tego do dziennika budowy? hm o co tu chodzi ? to np. ja sam nie moge przykleic styropianu ? dodam ze ocieplenie jest w projekci domu i nigdzie tego nie zgłaszałem no bo mam pozwolenie na całość chyba dobrze to rozumiem? nie rozumiem tylko o jakie uprawnienia chodzi kierownikow? przeciez to on dokonuje wpisu do dziennika budowy.prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.12.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.12.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.12.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Co się Patos dziwisz? Kierownik budowy chce załapać kolejną fuchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 07.12.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Do wykonania ocieplenia budynku nie potrzeba uprawnień. Może Twój kierownik miał ochotę zarobić jeszcze na ociepleniu i dlatego tak mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.12.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 A może to kierownik powinien zweryfikować swoje uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 07.12.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Patos bardzo dobre stwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.12.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Co się Patos dziwisz? Kierownik budowy chce załapać kolejną fuchę Mnie to bardziej wygląda na to że chce tu kogoś naciągnąć (oszukać) Takim kierownikom mówimy stanowcze NIE!!! A (może masz jeszcze dół po budowie z wapnem?) nadmień to swojemu kierowniczkowi może zrozumie aluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.12.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 A może żeby nie stracić gwarancji na system ociepleniowy powiedzmy 20 letniej to musi on być zakładany przez przeszkoloną obsługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.12.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Ja u siebie ocieplałem wełną sam, nie po to kupowałem wełnę ,żeby ktoś inny się jej nawdychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.12.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Zgadzam sie z kroyena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 08.12.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 a może trzeba się zapytać Pana Kierownika o jakie uprawnienia mu chodzi????-----------zgadzam się z opinia ogółu że żadne uprawnienia nie są potrzebne...-----------pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts