skwara00 26.07.2021 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Witam, Może pytanie jest trywialne, ale czy mogę umiejscowić kotłownie w środku domu? Kocioł z zamknięta komora spalania poniżej 30kW + przewod powietrzno spalinowy przez dach. Kubatura pomieszczenia powyżej 6.5m3. Jak na załączonym obrazku. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 26.07.2021 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Kocioł z zamknięta komora spalania poniżej 30kW Na jakie paliwo?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 26.07.2021 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Na jakie paliwo?. W jakich kotłach wystepują przewody powietrzno spalinowe? Ja znam tylko gazowe kondensacyjne, ale moze są jaeszcze jakies inne. Jezeli wiesz jakie to napisz, nadmiar wiedzy nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 26.07.2021 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 W jakich kotłach wystepują przewody powietrzno spalinowe? Ja znam tylko gazowe kondensacyjne, ale moze są jaeszcze jakies inne. Jezeli wiesz jakie to napisz, nadmiar wiedzy nie zaszkodzi. Przestań się wymądrzać i pisz jak wiesz - za to ci płacą a ja zaglądam tu z doskoku. Kocioł z zamknięta komora spalania poniżej 30kW + przewod powietrzno spalinowy przez dach. Kubatura pomieszczenia powyżej 6.5m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 26.07.2021 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Przestań się wymądrzać i pisz jak wiesz - za to ci płacą a ja zaglądam tu z doskoku. O jakim doskoku piszesz?, mam ostatnio duzo, duzo mniej postów niz Ty. Czyzby ktryptoreklama kotłow stałopalnych z buforem?. Nikt mi płaci za pisanie na forum, jest calkiem odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts