Magośka 07.12.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Pytanie jw, dotyczy mosiężnych listew odzielających dwa rodzaje podłogi, podobają mi się detale z mosiądzu bez bijącego po oczach złotego blasku, czy ktoś to robił. Wiem, że w końcu sam straci połysk, tylko ile trzeba czekać? Może jakoś to przyśpieszęPozdrawiamGośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.12.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Pytanie jw, dotyczy mosiężnych listew odzielających dwa rodzaje podłogi, podobają mi się detale z mosiądzu bez bijącego po oczach złotego blasku, czy ktoś to robił. Wiem, że w końcu sam straci połysk, tylko ile trzeba czekać? Może jakoś to przyśpieszę Pozdrawiam Gośka Palnikiem! Piękna patyna wychodzi Tylko listwy trzeba przed zainstalowanie potraktować, potem to już jest kłopotliwe No i warto najpierw pocwiczyć na odpadzie, jak grzac, żeby porządany efekt wyszedł. Jeśli Ci natomiast zalezy na bardziej szlachetnej patynie, to polecam zostawienie takiej listwy na kilka godzin w którymś z popularnych srodków do czyszczenia sanitariatów, takim typu "kamień i rdza". J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 07.12.2004 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Dzięki pewnie użyję jakiegoś "kamienia i rdzy", choć może palnika też spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts