Tomaszwoy55 26.07.2021 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Witam. Rok temu ekipa dobudowała mi osbną klatkę schodową bym miał osobne wejscie na poddasze, ktore adaptowałem wraz z Zona. W niedługim czasie chciałbym tą klatkę wykończyć, nie mam osoby do tynków, było juz 10 ekip by obejrzeć pracę jednak żadna niechce się podjąć bo nie jest opłacalne przyjeżdżać do tak małej ilości. Nie mam już pomysłu o w takiej sytuacji zrobić, może ktoś z Was podpowie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 26.07.2021 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Szukaj aż znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 27.07.2021 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Nie mam już pomysłu o w takiej sytuacji zrobić, może ktoś z Was podpowie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Szukać budowy w promieniu kilometra i podłapać moment tynkowania. Może podjadą z rozpędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 28.07.2021 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 Szanowny Panie,jeżeli będą występować dalsze problemy ze znalezieniem specjalistów, to alternatywą może być (w przypadku, gdy pozwala na to specyfika inwestycji i sytuacja montażowa) wykorzystanie płyt gipsowo-kartonowych. Taką zabudowę można stosunkowo łatwo wykonać samodzielnie. Dodatkowo otrzyma Pan równą i gładką powierzchnię. Płyty można przyklejać na elastyczny klej gipsowy Śnieżka Acryl-Putz® KG31. Klej pozwala na swobodne ustawienie pozycji płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts