XardasLord 29.07.2021 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Witam serdecznie, Aktualnie mój dom jest w trakcie budowy. Z uwagi na nieco przestarzały i ograniczony sposób załączania plików na obecnym forum przesyłam oryginalny projekt poddasza, piętra oraz przekrojów A-A i B-B pod poniższym linkiem: https://easyupload.io/m/busi0d - parter, piętro oraz przekroje W domu nie będą oczywiście budowane kominy do wentylacji grawitacyjnej (oprócz kotłowni i wyciągu z okapu) oraz nie będzie kominka i tej ścianki koło niego w salonie. Rekuperator znajdowałby się w kotłowni. Zakładam, że rury do wentylacji mechanicznej do wentylacji pomieszczeń na parterze znajdowałyby się w warstwie izolacji w stropie na poddaszu (styropian 7-8 cm). Natomiast gdzie znajdowałyby się rury do wentylowania pomieszczeń na piętrze? W domu nie ma bezpośredniego dostępu do strychu... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XardasLord 30.07.2021 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Nikt nic nie jest w stanie podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 30.07.2021 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Nikt nic nie jest w stanie podpowiedzieć? Na tym przestarzałym forum, od A do Z jest wyjaśnienie na temat Twojego pytania. Rozumiem, że jesteś tak nowoczesny, że nie możesz tego znaleźć ? A to peszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XardasLord 31.07.2021 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Na tym przestarzałym forum, od A do Z jest wyjaśnienie na temat Twojego pytania. Rozumiem, że jesteś tak nowoczesny, że nie możesz tego znaleźć ? A to peszek Nie musisz być sarkastyczny Nie mówię, że forum jest przestarzałe, tylko technologia załączania plików do wiadomości. Oczywiście, że widziałem tematy z tym związane, ale uwierz że do mojego konkretnego projektu domu jeszcze pytania nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 31.07.2021 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Znaczy się, że oczekujesz od nas, że ktoś Ci za darmo zrobi projekt WM i podeśle na forum? Dobre podejście, tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XardasLord 01.08.2021 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Znaczy się, że oczekujesz od nas, że ktoś Ci za darmo zrobi projekt WM i podeśle na forum? Dobre podejście, tak trzymać! Oczywiście, że nie. Widać, że nie przeczytaliście ze zrozumieniem mojego pytania Pytałem tylko o możliwości do rozmieszczenia rur służących do wentylacji piętra - myślałem że od tego jest forum, żeby sobie pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts