ZielonySamouk 30.07.2021 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Witam, W jaki sposób mogę pozbyć się plam, które pojawiły się na ścianach. Te pojawiły się samoczynnie Te plamy pozostały po drążku do podciągania. Nie mam zielonego pomysłu co z nimi zrobić, mogę prosić o rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 02.08.2021 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Zamalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominick 05.08.2021 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Wypróbuj gąbki do czyszczenia plam, dostępne w sklepach "po 5 złotych" lub marketach budowlanych oraz ścierki z mikrofibry. Jeżeli nie będzie schodzić, w najmniej widocznym miejscu spróbuj tej gąbki z wodą/ wodą z płynem do naczyń. Warunkiem muszą być czyste ściany, żeby nie rozmazać brudu. Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez dominick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts