thalex 07.12.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Ja tu będę do końca świata i jeden rok dłużej ! A gdyby mnie chcieli stąd wyrzucić to łatwo im tak nie pójdzie! Ostatnie przypadki demonstracyjnych pożegnań sprowokowały mnie do napisania tego tematu i oceniam do trochę negatywnie bo skoro nie mam czasu to po prostu nie czytam/pisze i wszystko ... ....a może kiedyś czas będę miał? Osobiście uważam to forum za bardzo sympatyczne, napiszcie czy zakładacie jakieś terminy odejścia z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.12.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Niedługo stukną mi 3 lata na forum. Nie planuję demonstracyjnego odejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 07.12.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 O tak ! Zakładam kilka dat odejścia z forum : -pierwsza data to dzień mojego wypadku umysłowego – czyli zatracenie jażni -druga data – choroba nóg ...w każdym innym przypadku dowlokę się resztkami sił ( nawet ucieknę ze szpitala ) -trzecia data- nagłe zejście z tego globu -czwarta –wybuch bomby jądrowej -piąta –totalna awaria sieci całego świata .... Jeśli znasz którąkolwiek z nich – wiesz kiedy nastąpi moje odejście z Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.12.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Odejdę z tego Forum jak Gołota zostanie Miss World. Pochować proszę mnie z laptopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.12.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Ja może lepiej nic nie bedę deklarowac. Wystarczy na mnie spojrzeć. Pełne uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 07.12.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Tak długo jak długo tu będzie ta błękitnowłosa panienka!! Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.12.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Aż mi żona da do wyboru ''Ja albo forum" Ciekawe co wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.12.2004 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 .....bo ja wiem.....na razie mi tu dobrze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 08.12.2004 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 jak juz wszyscy mi będą odpowiadac, zebym nie odsylal ich do architektów - no i jesli wszyscy powiedza ze nie mają szacunku do pracy takich jak ja... wtedy sobie pójde, galezi dostatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 08.12.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Kilka razy odchodzilem i wracalem. Moze nie tak demonstracyjnie jak ... Bywaja okresy, ze (IMHO) na Forum taka mizeria, ze na mysl zalogowania sie dostaje niesmaku. Szczegolnie dołuja mnie takie tematy o niczym. Co ciekawe ilosc postow w nich przyrasta z niesamowita gwaltownoscia. Męczą mnie watki dlugasne, te liczace po kilka, kilkanascie stron. Nie jestem w stanie przebic sie przez nie. Jakos nie moglem zalapac sie do "mojej" regionalnej grupy. Moj wejsciowy post pozostal niezauwazony, a z czytania wypowiedzi na niej doszedlem do wniosku, ze jest to troche "kółko wzajemnej adoracji". (Ciekawe, czy sie tym narażę? ) Potem to wszystko mija i Forum mnie znowu wciąga. I tak to juz chyba zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Kilka razy odchodzilem i wracalem. Moze nie tak demonstracyjnie jak ... Jakos nie moglem zalapac sie do "mojej" regionalnej grupy. Moj wejsciowy post pozostal niezauwazony, a z czytania wypowiedzi na niej doszedlem do wniosku, ze jest to troche "kółko wzajemnej adoracji". (Ciekawe, czy sie tym narażę? ) Potem to wszystko mija i Forum mnie znowu wciąga. I tak to juz chyba zostanie był zauwazony - napisałeś jednego posta, że omijałes nas ... ale masz interes ... Witajcie podkarpatczycy Do tej pory omijałem na Forum ten wątek. Prawdę pisząc nie bardzo wiem, czym tak na prawde różni się on od innych, poza tym, ze skupia (powinien skupiac) ludzi z podkarpacia. Nie sposób sledzić to co jest już tu napisane, ale skoro i urodziłem się na podkarpaciu (Lubaczów) i zamierzam budować dom w tym powiecie (aktualnie mieszkam ponad 300 km dalej) i jeszcze w nim pomieszkać, zapytam krajan: W tym roku zamierzam zrobić stan 0. Gdzie w okolicy Lubaczowa warto kupować beton (atestowany) na ławy? Analogicznie - betonowe bloczki fundamentowe? Czy możecie polecić jakaś hurtownię skład budowlany (też w tej okolicy - tak do 50 km), z dużym asortymentem (na wszystkie etapy budowy) i ze skłonnością do sporych upustów? Na poczatek wystarczy widzisz - nie chciało nam sie jechac do Lubaczowa lub tam dzwonic w sprawie Twoich bloczków ... masz o to do nas pretensje ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 08.12.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 był zauwazony - napisałeś jednego posta, że omijałes nas ... ale masz interes ... widzisz - nie chciało nam sie jechac do Lubaczowa lub tam dzwonic w sprawie Twoich bloczków ... masz o to do nas pretensje ... pzdr To w sumie niezwykle mila reakcja:) Brzoza, wiem, ze jestes bardzo aktywnym Forumowiczem w podkarpackeij grupie. Nie mam najmniejszych pretensji, bo nie chcialem nikogo wysylac po bloczki Mysle, iz po Twojej, jakze szybkiej i w sumie zyczliwej reakcji, pojawie sie w "mojej", regionalnej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.12.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Staram sięzerwać z nałogiem (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 To w sumie niezwykle mila reakcja:) Brzoza, wiem, ze jestes bardzo aktywnym Forumowiczem w podkarpackeij grupie. Nie mam najmniejszych pretensji, bo nie chcialem nikogo wysylac po bloczki Mysle, iz po Twojej, jakze szybkiej i w sumie zyczliwej reakcji, pojawie sie w "mojej", regionalnej grupie wpadaj rodaku :D:D zapraszamy pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 08.12.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 ...jak mi zabiorą laptopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.12.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Jak wynajdą likarstwo na uzależnienie od forum - mam nadzieję, że to szybko nie nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.12.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 A jak długo Murator ma zamiar trzymać to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.12.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Ooo to bardzo ważne pytanie. Pewnie, dopóki daje mu pomysły na nowe artykuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 08.12.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Myślę, że nawet gdy skończę budowę, będę tu zaglądać - z przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 08.12.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 A jak długo Murator ma zamiar trzymać to forum? Pewnie doputy będą wydawać czasopismo "MURATOR" bo skąd by brali pomysły A tu jest przecież kopalnia pomysłów (mądrych i głupich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts