Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak d?ugo zamierzacie by? na tym forum?

thalex

Recommended Posts

Ja tu będę do końca świata i jeden rok dłużej ! :D

A gdyby mnie chcieli stąd wyrzucić to łatwo im tak nie pójdzie! :evil:

Ostatnie przypadki demonstracyjnych pożegnań sprowokowały mnie do napisania tego tematu i oceniam do trochę negatywnie bo skoro nie mam czasu to po prostu nie czytam/pisze i wszystko ...

....a może kiedyś czas będę miał?

Osobiście uważam to forum za bardzo sympatyczne, napiszcie czy zakładacie jakieś terminy odejścia z forum?

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O tak !

Zakładam kilka dat odejścia z forum :

-pierwsza data to dzień mojego wypadku umysłowego – czyli zatracenie jażni

-druga data – choroba nóg ...w każdym innym przypadku dowlokę się resztkami sił ( nawet ucieknę ze szpitala )

-trzecia data- nagłe zejście z tego globu

-czwarta –wybuch bomby jądrowej

-piąta –totalna awaria sieci całego świata

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

....

Jeśli znasz którąkolwiek z nich – wiesz kiedy nastąpi moje odejście z Forum

8) :wink:

Kilka razy odchodzilem i wracalem. Moze nie tak demonstracyjnie jak ...

Bywaja okresy, ze (IMHO) na Forum taka mizeria, ze na mysl zalogowania sie dostaje niesmaku. Szczegolnie dołuja mnie takie tematy o niczym. Co ciekawe ilosc postow w nich przyrasta z niesamowita gwaltownoscia. Męczą mnie watki dlugasne, te liczace po kilka, kilkanascie stron. Nie jestem w stanie przebic sie przez nie.

Jakos nie moglem zalapac sie do "mojej" regionalnej grupy. Moj wejsciowy post pozostal niezauwazony, a z czytania wypowiedzi na niej doszedlem do wniosku, ze jest to troche "kółko wzajemnej adoracji". (Ciekawe, czy sie tym narażę? ;) )

Potem to wszystko mija i Forum mnie znowu wciąga.

I tak to juz chyba zostanie :)

Kilka razy odchodzilem i wracalem. Moze nie tak demonstracyjnie jak ...

Jakos nie moglem zalapac sie do "mojej" regionalnej grupy. Moj wejsciowy post pozostal niezauwazony, a z czytania wypowiedzi na niej doszedlem do wniosku, ze jest to troche "kółko wzajemnej adoracji". (Ciekawe, czy sie tym narażę? ;) )

Potem to wszystko mija i Forum mnie znowu wciąga.

I tak to juz chyba zostanie :)

był zauwazony - napisałeś jednego posta, że omijałes nas ...

ale masz interes ...

Witajcie podkarpatczycy :)

Do tej pory omijałem na Forum ten wątek. Prawdę pisząc nie bardzo wiem, czym tak na prawde różni się on od innych, poza tym, ze skupia (powinien skupiac) ludzi z podkarpacia.

Nie sposób sledzić to co jest już tu napisane, ale skoro i urodziłem się na podkarpaciu (Lubaczów) i zamierzam budować dom w tym powiecie (aktualnie mieszkam ponad 300 km dalej) i jeszcze w nim pomieszkać, zapytam krajan:

W tym roku zamierzam zrobić stan 0.

Gdzie w okolicy Lubaczowa warto kupować beton (atestowany) na ławy? Analogicznie - betonowe bloczki fundamentowe?

Czy możecie polecić jakaś hurtownię skład budowlany (też w tej okolicy - tak do 50 km), z dużym asortymentem (na wszystkie etapy budowy) i ze skłonnością do sporych upustów?

Na poczatek wystarczy :)

widzisz - nie chciało nam sie jechac do Lubaczowa lub tam dzwonic w sprawie Twoich bloczków ...

masz o to do nas pretensje ... :-?

pzdr

był zauwazony - napisałeś jednego posta, że omijałes nas ...

ale masz interes ...

widzisz - nie chciało nam sie jechac do Lubaczowa lub tam dzwonic w sprawie Twoich bloczków ...

masz o to do nas pretensje ... :-?

pzdr

To w sumie niezwykle mila reakcja:) Brzoza, wiem, ze jestes bardzo aktywnym Forumowiczem w podkarpackeij grupie.

Nie mam najmniejszych pretensji, bo nie chcialem nikogo wysylac po bloczki :)

Mysle, iz po Twojej, jakze szybkiej i w sumie zyczliwej reakcji, pojawie sie w "mojej", regionalnej grupie :D

To w sumie niezwykle mila reakcja:) Brzoza, wiem, ze jestes bardzo aktywnym Forumowiczem w podkarpackeij grupie.

Nie mam najmniejszych pretensji, bo nie chcialem nikogo wysylac po bloczki :)

Mysle, iz po Twojej, jakze szybkiej i w sumie zyczliwej reakcji, pojawie sie w "mojej", regionalnej grupie :D

wpadaj rodaku :D:D:D

zapraszamy

pozdrówka

:wink: