tomek1950 08.12.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Jak skończę romont, zacznę przebudowę. Jak skończę przebudowę trzeba będzie zrobić remont itd. A gdzie ja znajdę takich przyjaciół co doradzą jak to zrobić? Chyba, że ktoś mnie wyrzuci z tego FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.12.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Jak długo zamierzacie być na tym Forum? A kto to wie..... Popatrzcie na ten wątek - http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=12918&highlight=uzale%BFniony Został on założony zaledwie w lipcu ubiegłego roku. A jakie były wypowiedzi Forumowiczów. Cały czas deklaracje dozgonnej wierności. A po jakimś czasie zniknięcie bez słowa. To naturalne. Ilu z Forumowiczów którzy dokonali wpisów do podanego postu dotrwało do dzisiaj... Od uzależnienia uwolnił się także i myrmota - autor pierwszego wpisu w tym wątku Jak stary stażem Forumowicz pamiętam aktywistów dokonujących wpisów z szybkością dorównującą płodności Kroyenie (pozdrawiam ) którzy gdzieś, nagle rozpłynęli się w tym Matrixie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 08.12.2004 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Jak długo zamierzacie być na tym Forum? A kto to wie..... Popatrzcie na ten wątek - http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=12918&highlight=uzale%BFniony Został on założony zaledwie w lipcu ubiegłego roku. A jakie były wypowiedzi Forumowiczów. Cały czas deklaracje dozgonnej wierności. A po jakimś czasie zniknięcie bez słowa. To naturalne. Ilu z Forumowiczów którzy dokonali wpisów do podanego postu dotrwało do dzisiaj... Od uzależnienia uwolnił się także i myrmota - autor pierwszego wpisu w tym wątku Jak stary stażem Forumowicz pamiętam aktywistów dokonujących wpisów z szybkością dorównującą płodności Kroyenie (pozdrawiam ) którzy gdzieś, nagle rozpłynęli się w tym Matrixie Pozdrawiam Właśnie go przed chwilą przeczytałem i ja to oceniam bardziej optymistycznie, większość wypowiadających się tam jest nadal na forum. A ci których brakuje pewnie wywalili z roboty a w domu mogą nie mieć internetu bo im odcieli za niezapłacone rachunki. Ja proponuję jeszcze poczekać bo mogą się pojawić ponownie i stwierdzenie, że odeszli z forum byłaby pochopne. Proponuję przyjąć zasadę, że forumowicz już nie jest na forum jeżeli przerwa pomiędzy wpisami jego postów jest dłuższa niż dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.12.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Wiecie co jestem tu od niedawna. Narazie czytam i wyciągam wnioski. A jak długo zamierzam tu być? Jak mi sie znudzi to nie bedę tu zaglądać i wszystko. Czy może trzeba składać jakieś deklaracje? Nie doszłam jeszcze do tego. Podziwiam "starych" domowników forum- bo tak ich chyba trzeba nazwać. Chylę czoła. Nie sądzę, że uda mi się wytrwać tu tak długo choc narazie bardzo mi sie podoba. Fajnie jest poczytać o doswiadczeniach i przemysleniach innych związanych z budową własnego domku- i nie tylko o tym. No i nie do przecenienia są dobre rady bardziej doswiadczonych. Podziękowania!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich będących tu "długo i krótko" , a tym drugim życzę takiej wytrwałości jak mają "weterani". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.12.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Że tak napiszę na wątku: Czy ja Neo (pewnie skrót od neostrady) jestem, żeby mnie macierzą straszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 09.12.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Że tak napiszę na wątku: Czy ja Neo (pewnie skrót od neostrady) jestem, żeby mnie macierzą straszyć? Krowiena Czy mógłbyś wyraziściej przelewać swoje złote myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 09.12.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Krowiena Czy mógłbyś wyraziściej przelewać swoje złote myśli ? Kroyena nawiązuje do wcześniejszego postu innego forumowicza o MATRIX-e. PS. Dlaczego przekręcasz nick kroyeny? Czy to tak z sympatii, czy to może jakieś zdrobnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 09.12.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Z wiochy jestem, a to tak bardziej swojsko brzmi. Krowiena to takie nasze, wioskowe, związane ściśle z macierzą. Jednym słowem chcę Go tym połechtać A drugim słowem, to nie wiedziałem, że wywodzi się On z rodu Szwendałów. Pierwszy Szwendał też miał gościa od tłumaczenia swoich wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.12.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 ..... nie wiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 09.12.2004 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Z wiochy jestem, a to tak bardziej swojsko brzmi. Krowiena to takie nasze, wioskowe, związane ściśle z macierzą. Jednym słowem chcę Go tym połechtać A drugim słowem, to nie wiedziałem, że wywodzi się On z rodu Szwendałów. Pierwszy Szwendał też miał gościa od tłumaczenia swoich wypowiedzi Szanowny kolego! Jak napiszesz tyle postów co kroyena to będziesz sobie pozwalał Proszę przestań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 09.12.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 A ja widzisz wsioch myślałem, że żartować można niezależnie od ilości postów. Zobacz jaki głupi jestem. Oświeć mnie szanowny Thalexie od ilu postów można żartować i ile trzeba nastukać, aby zejść z linii ostrzału.Szanowny kolego Thalexie.Przeczytaj pierwsze posty kolegi kroyeny, to może zmienisz zdanie.Facet jest wesołym, inteligentnym gościem. Myślę, że potrafi sam obronić się.Kroyeno, jeżeli czujesz się urażony, to jedno Twoje słowo powali mnie gębą w oranicę ze słowami wielkiej skruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.12.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Jezusiczku (a miałem nie wzywać nadaremno ). Ludziska dajta spokój . Jakby Fanu miały przejśc Mrowienia to jużby dawno przeszli. U mnie klawiaturka ostrzejsza narzędzi herbowych mimo, że zawłaszczonych. Jak niestylowo - znaczy nie w moim stylu - będzie pisać bez parambol, przenośni, niedomówień, zagadek i tym podobnych (oczywiście ). Oczywiście . Fanu zadziornie sobie poczynasz jak na dwudziestaka. Przeczytaj pierwsze posty kolegi kroyeny, to może zmienisz zdanie. Pierwsze posty były parę miesięcy temu, że przez wzgląd macierz o liczniku nie wspomnę. Znaczy muszę wyjaśnienie zrobić do mej wypowiedzi. Neo, jak sam nazwa wskazuje od Braci Wachowskich jest. Wiele spólnego (drutowania) z neostradą ma - chyba ktoś powinien Braciom zapłacić za pomysła, a i na rzecz kultury języka włoskiego też cosik oddać. Macierz przeza mnie wywołana jest w rzeczy samej Matrixem anglijczyków wywołanym przez Wowke. PS. No i mamy winnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszechobecny 10.12.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Czyżby Wowka?... ... (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 10.12.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Z wiochy jestem, a to tak bardziej swojsko brzmi. Krowiena to takie nasze, wioskowe, związane ściśle z macierzą. Jednym słowem chcę Go tym połechtać A drugim słowem, to nie wiedziałem, że wywodzi się On z rodu Szwendałów. Pierwszy Szwendał też miał gościa od tłumaczenia swoich wypowiedzi No, co Ty, Fanu! Gdzieżbym śmiała zabawiać się w tłumacza kroyeny?! Odpowiedzi udzieliłam, bo po dokładnym przeczytaniu wszystkich postów w wątku wydało mi się, że zrozumiałam kroyenę. I tym zrozumieniem podzieliłam się z Tobą, nie chcąc Cię narażać na męki nocnego oczekiwania na wyjaśnienia kroyeny (który pisuje zazwyczaj w ciągu dnia) PS. Chciałam pomóc - cóż, nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.12.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Ale się wszyscy nadwrazliwi zrobili To te krotkie dni i brak slońca. Dobrze, ze do skandynawów mamy kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.12.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Idą Święta będzie się o co łamać opłatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 10.12.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Idą Święta będzie się o co łamać opłatkiem. Czy to znaczy, że odpuściłeś mi moje niecne występy? Jesteś Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.12.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 A czy już po Świętach, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 10.12.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 To skazujesz mnie na niepewność? A tak zaliczkować może wspaniałomyślność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.12.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Jak mawia moja lepsza połowa: "Wszystko w swoim czasie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts