Fanu 10.12.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Jak mawia moja lepsza połowa: "Wszystko w swoim czasie". Chociaż powiedz, czy większa, czy mniejsza połowa? jest tą lepszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.12.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Mniejsza, większa co to za znaczenie, ważneże lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 10.12.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Mniejsza, większa co to za znaczenie, ważneże lepsza. Ma i to kolosalne. Jeżeli większa połowa jest lepsza, to jest lepsiejsza od tej mniejszej połowy gdyby ta miała być lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.12.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Połowa jest połowa, ty mnie tu na upsida nie wpuszczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanu 10.12.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 A chociaż wzdłuż czy w poprzek? Bo my jak mamy świniobicie na spółkę, to nie mogę wspólnika od świni przekonać, że połowa od łba jest lepsza. Ja zawsze chcę się poświęcić i wziąć chcę połowę od d..y. I zobacz nie mogę nigdy go przekonać, że połowa od łba jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 10.12.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Zmień wspólnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.12.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Wyleczą uzależnionych od "życia w sieci" Władze powiatu ełckiego przekazały bezpłatnie Katolickiemu Ruchowi Antynarkotycznemu "Karan" z Elbląga budynek, w którym ma powstać ośrodek leczenia dla osób uzależnionych od Internetu, informuje "Nasz Dziennik". Obecnie w budynku w szybkim tempie trwają prace remontowe. Poradnia ma przyjąć pierwszych uzależnionych już z początkiem przyszłego roku. Ośrodek dla osób uzależnionych od "życia w sieci" będzie pierwszym tego typu ośrodkiem odwykowym w Polsce. Całodobową opiekę psychologów, psychiatrów i terapeutów otrzyma tu około 30 osób. Koszty związane z leczeniem w ośrodku ma pokrywać Narodowy Fundusz Zdrowia. Również władze województwa warmińsko-mazurskiego na działalność tej pionierskiej w kraju placówki przeznaczyły w przyszłorocznym budżecie 100 tys. zł. (PAP) Yes, yes, yes !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 21.12.2004 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Wyleczą uzależnionych od "życia w sieci" Władze powiatu ełckiego przekazały bezpłatnie Katolickiemu Ruchowi Antynarkotycznemu "Karan" z Elbląga budynek, w którym ma powstać ośrodek leczenia dla osób uzależnionych od Internetu, informuje "Nasz Dziennik". Obecnie w budynku w szybkim tempie trwają prace remontowe. Poradnia ma przyjąć pierwszych uzależnionych już z początkiem przyszłego roku. Ośrodek dla osób uzależnionych od "życia w sieci" będzie pierwszym tego typu ośrodkiem odwykowym w Polsce. Całodobową opiekę psychologów, psychiatrów i terapeutów otrzyma tu około 30 osób. Koszty związane z leczeniem w ośrodku ma pokrywać Narodowy Fundusz Zdrowia. Również władze województwa warmińsko-mazurskiego na działalność tej pionierskiej w kraju placówki przeznaczyły w przyszłorocznym budżecie 100 tys. zł. (PAP) Yes, yes, yes !!!!! Luśka pożycz mi tego posta proszę potrzebuje go do tego tematu http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=507688#507688 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.12.2004 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 http://wiadomosci.wp.pl/kat,9913,wid,6357235,prasaWiadomosc.html?_err=5&ticket=6464240691013662prdLurWNjJdD09QpvNw65nDSyCAOeFDvqWa%2BvmnoNq%2FDjE2GOXRxhTJEcxoxGigsmmDAeeOQodd3TDfuoswgiNu9qvbbrqOwtQO3XDeMV4jAqmszFdWzp%2BrJ2j4VzTOg Voila tout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 21.12.2004 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 http://wiadomosci.wp.pl/kat,9913,wid,6357235,prasaWiadomosc.html?_err=5&ticket=6464240691013662prdLurWNjJdD09QpvNw65nDSyCAOeFDvqWa%2BvmnoNq%2FDjE2GOXRxhTJEcxoxGigsmmDAeeOQodd3TDfuoswgiNu9qvbbrqOwtQO3XDeMV4jAqmszFdWzp%2BrJ2j4VzTOg Voila tout ale czy tam jest dostęp do internetu?????? bo jezeli mają internet to byłbym chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.12.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Żonka wczoraj stwierdziła, że minie leczyć trzeba. Dopiero teraz odkryłem w pewnej HIPERNOVEj net za free. Chyba polubię zakupy w H. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Kroyenka - ja ci dam internet po godzinach!!!Ani mi isę waż - zobacztylko,do której godziny ja potrafię przesiedzieć na forum!wczoraj rekord - przywitałam świt :lol:Ziabka zakwalifikowała takie przypadki do "wampirów" Kroyena,ratuj,czy ja wyglądam na wampira?!Ale uzależniona jestem,nie ma wątpliwości.Właśnie pożegnałam się na kilka miesięcy,bo mi się nazbierało kilka ważnych spraw,ale jak tylko przełożyłam wyjazd...to zaraz siup na forum...nie wytrzymałam...ech..stracona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 15.04.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Wowka wcale sie nie uniezalezniłem od forum Po prostu zaczeli w firmie monitorować internet i dodali mi jeszcze więcej obowiązków (od kilku dni dobijam powoli do 16 dziennie) ale od maja będe miał internet w domu a wtedy pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 17.04.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Jak długo ? - nie wiem, jak będę odchodził to się pożegnam Napewno datą przełomową będzie zakończenie budowy, ale czy będzie datą odejścia z forum, nie wiem, może bardziej się przeżucę do działu "Zwierze tez człowiek", "Nie tylko budowa - kącik zapaleńców" A może bez sensu się żegnanie, bo zaraz trzeba remontować i od nowa "Polska Ludowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 doputy dopuki mi moja lepsza połówka nie zlikwiduje kompa. a z resztą teraz szykuje mi się remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Nikt z nas chyba nie jest Duchem Świętym. Mam na myśli bana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.05.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Aby dostać bana trzeba nieźle się postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.05.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Podobnie jak Thalex. Remont kończę, ale z forum ne zamierzam uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 09.05.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Wczoraj pisałam tu odpowiedź, ale gdzieś ją "wsiorbało" No to napiszę jeszcze raz. Zniknęłam z forum w marcu zeszłego roku, jak zamieszkałam w swoim domku, i nie miałam tu dostępu do internetu. Nie żegnałam się, bo liczyłam, że szybko ten dostęp uzyskam. Dopiero jednak w lutym tego roku założono mi internet. I zgadnijcie, gdzie skierowałam swoje pierwsze kroki??? Tak, tak, na forum, i zostałam do dziś, choć więcej czytam niż piszę. Ale fajnie jest na tym forum i zostanę pewnie do tego "bana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts