Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak d?ugo zamierzacie by? na tym forum?

thalex

Recommended Posts

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A chociaż wzdłuż czy w poprzek? Bo my jak mamy świniobicie na spółkę, to nie mogę wspólnika od świni przekonać, że połowa od łba jest lepsza. Ja zawsze chcę się poświęcić i wziąć chcę połowę od d..y. I zobacz nie mogę nigdy go przekonać, że połowa od łba jest lepsza.

• 2 weeks później...

Wyleczą uzależnionych od "życia w sieci"

Władze powiatu ełckiego przekazały bezpłatnie Katolickiemu Ruchowi Antynarkotycznemu "Karan" z Elbląga budynek, w którym ma powstać ośrodek leczenia dla osób uzależnionych od Internetu, informuje "Nasz Dziennik".

Obecnie w budynku w szybkim tempie trwają prace remontowe. Poradnia ma przyjąć pierwszych uzależnionych już z początkiem przyszłego roku.

Ośrodek dla osób uzależnionych od "życia w sieci" będzie pierwszym tego typu ośrodkiem odwykowym w Polsce. Całodobową opiekę psychologów, psychiatrów i terapeutów otrzyma tu około 30 osób.

Koszty związane z leczeniem w ośrodku ma pokrywać Narodowy Fundusz Zdrowia. Również władze województwa warmińsko-mazurskiego na działalność tej pionierskiej w kraju placówki przeznaczyły w przyszłorocznym budżecie 100 tys. zł. (PAP)

Yes, yes, yes !!!!! :lol:

Wyleczą uzależnionych od "życia w sieci"

Władze powiatu ełckiego przekazały bezpłatnie Katolickiemu Ruchowi Antynarkotycznemu "Karan" z Elbląga budynek, w którym ma powstać ośrodek leczenia dla osób uzależnionych od Internetu, informuje "Nasz Dziennik".

Obecnie w budynku w szybkim tempie trwają prace remontowe. Poradnia ma przyjąć pierwszych uzależnionych już z początkiem przyszłego roku.

Ośrodek dla osób uzależnionych od "życia w sieci" będzie pierwszym tego typu ośrodkiem odwykowym w Polsce. Całodobową opiekę psychologów, psychiatrów i terapeutów otrzyma tu około 30 osób.

Koszty związane z leczeniem w ośrodku ma pokrywać Narodowy Fundusz Zdrowia. Również władze województwa warmińsko-mazurskiego na działalność tej pionierskiej w kraju placówki przeznaczyły w przyszłorocznym budżecie 100 tys. zł. (PAP)

Yes, yes, yes !!!!! :lol:

Luśka pożycz mi tego posta proszę

potrzebuje go do tego tematu

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=507688#507688

Kroyenka - ja ci dam internet po godzinach!!!Ani mi isę waż - zobacztylko,do której godziny ja potrafię przesiedzieć na forum!wczoraj rekord - przywitałam świt :lol:Ziabka zakwalifikowała takie przypadki do "wampirów" :lol: Kroyena,ratuj,czy ja wyglądam na wampira?!Ale uzależniona jestem,nie ma wątpliwości.Właśnie pożegnałam się na kilka miesięcy,bo mi się nazbierało kilka ważnych spraw,ale jak tylko przełożyłam wyjazd...to zaraz siup na forum...nie wytrzymałam...ech..stracona jestem

• 3 months później...

Jak długo ?

- nie wiem, jak będę odchodził to się pożegnam

Napewno datą przełomową będzie zakończenie budowy, ale czy będzie datą odejścia z forum, nie wiem, może bardziej się przeżucę do działu "Zwierze tez człowiek", "Nie tylko budowa - kącik zapaleńców"

A może bez sensu się żegnanie, bo zaraz trzeba remontować i od nowa "Polska Ludowa"

• 3 weeks później...
Podobnie jak Thalex. Remont kończę, ale z forum ne zamierzam uciekać :D

Wczoraj pisałam tu odpowiedź, ale gdzieś ją "wsiorbało" :o No to napiszę jeszcze raz.

Zniknęłam z forum w marcu zeszłego roku, jak zamieszkałam w swoim domku, i nie miałam tu dostępu do internetu. Nie żegnałam się, bo liczyłam, że szybko ten dostęp uzyskam. Dopiero jednak w lutym tego roku założono mi internet. I zgadnijcie, gdzie skierowałam swoje pierwsze kroki???

Tak, tak, na forum, i zostałam do dziś, choć więcej czytam niż piszę. Ale fajnie jest na tym forum i zostanę pewnie do tego "bana" :lol: