odaro 01.08.2021 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Zamówiłem kruszywo do położenia bruku klinkierowego. Niestety zamiast frakcji 16-32 dostałem 8-16mm Czy frakcja 8-16mm i na to 2-8mm wystarczy na podbudowę i podsypkę pod bruk klinkierowy. Czy zagęszczone kruszywo 8-16mm będzie miało takie same parametry jak 16-32 mm jeżeli chodzi o wytrzymałość i nośność. A tak wogóle to po co różne frakcje kruszywa. Grube kruszywo przyśpiesza roboty budowalne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebzie 16.11.2021 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy z której sam ostatnio skorzystałem odnośnie doboru kruszywa, czy samej porady dotyczącej budowy to z czystym sercem polecam firmę Simnat, która od wielu lat zajmuje się pozyskiwaniem, sprzedażą i transportem kruszyw dla branży budowlanej. Dzięki doświadczeniu, oraz odpowiednim kwalifikacjom mogą zrealizować najbardziej śmiałe projekty. Dla leniwych podrzucam link https://simnat.pl/ i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts