rhcp89 03.08.2021 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Dzień dobry, Mam możliwość wprowadzenia się do kawalerki, która jest ogrzewana elektrycznym piecem akumulacyjnym inproel aura. W ogóle nie wiedziałem, że coś takiego jest więc trochę się niepokoję jak to będzie z temperaturą pomieszczenia (moze 17-20m2) w zimie - prawie cały dzień będę spędzał w tym mieszkaniu bo mam pracę zdalną więc chcę żeby temperatura była stała 22- 24 stopnie. Ten piec ma się ładować w nocy (22-6) bo wtedy jest tańszy prąd. Czy on będzie mógł zapewnić te 22-24 stopnie do 22 następnego dnia? Poza tym mam też problemy ze snem i jak coś tam będzie szumieć (np ten wentylator od pieca) to nie wiem czy zasnę a będę spał bezpośrednio przy tej maszynie? Jak głośne to jest ? Ile decybeli? Kupiłem np ostatnio lodówkę samsung (głośność ok > 40dB), mam łóżko 3-4metry od niej i nie mogłem zasnąć. Nie wiem jaką moc ma ten piec - pośrednik nie wie. Jest to jakiś całkiem nowy model. Może ma szerokość 90cm, wysokość 50cm, głębokość ze 30cm. Ten piec ma możliwość ustawienia temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts