peilin 07.12.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 http://pg.photos.yahoo.com/ph/peilinpl/album?.dir=/5709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 07.12.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 ja przynajmniej nie moge tam wejsc, popraw cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.12.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Mnie tez aię nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 08.12.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Też próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 08.12.2004 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Przepraszam, postaram sie jakos je wkleic, ale nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 08.12.2004 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 http://pg.photos.yahoo.com/ph/peilinpl/album?.dir=/5709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 08.12.2004 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Powinno działać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Działa. Qrcze, trudno mi sobie tę budowlę wyobrazić jako przyszły dom. Może wklej projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 08.12.2004 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Postaram sie (musze zeskanowac) zrobie tez wiecej zdjec.Pozdrawiam ps bryla jest taka jak bedzie, dojdzie elewacja z klinkieru no i okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 13.12.2004 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Zapraszam do oglądania - dodalam nowe zdjecia. Powinno dzialac Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.12.2004 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Iwona czekam na kolejne fotki domu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 26.12.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 nie wiem czy to hotel czy perspektywa tak ten dom wydłuża? Zapewne jest duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 26.12.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Ejj, peilin, chyba nas podpuszczasz ! Czy to w rzeczy samej obraz Twojego domku ?? Ma jakby coś wspólnego z wątkiem : Trzeba mieć fantazję..., więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 28.12.2004 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Mhm, 3 sypialnie to chyba za malo jak na hotel??? Dom jest długi, bo narzucala to dzialka i nasze wymagania co do projektu tzn dzialka ma szerokość 22.5m, a koniecznie chcielismy garaz na 2 samochody. Caly dom ma 330m2- z garazem, strychem etc. Ara, Nikogo nie podpuszczam, czyzby ksztalt byl tak bardzo abstrakcyjny, ze nie realny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.12.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Noooo... trzeba przyznać, że bardzo oryginalny domek. Zwłaszcza trójkątny salon. Ale to bardzo ciekawa, niespotykana bryła. Prawdę mówiąc, na pierwszy rzut oka wygląda jak pawilony handlowe w budowie, ale jak wyobrazić sobie ładną elewacje, okna itd. wykończenie - to naprawdę może byc ciekawy i nietuzinkowy domek! gratuluje gustu i odwagi! I bardzo jestem ciekawa projektu, jak to jest rozplanowane w środku Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 28.12.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 co to ma byc?? dom ?hotel? dom w hotelu strasznie duzo kasy w to wejdzie no alej jak sie wssadzi milion to bedzie piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 30.12.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 hej Peilin widze ze generalnie Twoj dom nie wzbudzil zachwytu - ale to chyba nie powinno dziwic wsrod setek sztampowych domow przedstawianych na forum i bez obrazy dla innych uzytkownikow wcale nie neguje tutaj czyichs gustow bo o nich przeciez sie nie dyskutuje i ciesze sie z kazdym kto chwali sie tu swoim dorobkiem bo to w koncu jest dom dla niego a nie dla innych ale szkoda ze kazdy projekt odbiegajacy od typowych projektow nie znajduje wiekszego uznania a co do watku trzeba miec fantazje to ara zastanow sie bo dla mnie wiekszosc architektury polskiej moglaby sie tam swobodnie znalezc a tak najbardziej marzyloby mi sie zeby sasiadujace domy choc troche byly podobne do siebie i tworzyly w przestrzeni jakas calosc a nie tak od sasa do lasa - bryla a o kolorystyce i innych typu ogrodzenie juz nie wspominam - ale u nas jak zwykle wolnoc tomku w swoim domku tzn. w naszych przypadkach na dzialce pozdrawiam wszystkich budujacych i tych budujacych inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 30.12.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Noooo... trzeba przyznać, że bardzo oryginalny domek. Zwłaszcza trójkątny salon. Ale to bardzo ciekawa, niespotykana bryła. Prawdę mówiąc, na pierwszy rzut oka wygląda jak pawilony handlowe w budowie, ale jak wyobrazić sobie ładną elewacje, okna itd. wykończenie - to naprawdę może byc ciekawy i nietuzinkowy domek! gratuluje gustu i odwagi! Pracujesz Magdziu w dyplomacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2004 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 hej Peilin widze ze generalnie Twoj dom nie wzbudzil zachwytu - ale to chyba nie powinno dziwic wsrod setek sztampowych domow przedstawianych na forum i bez obrazy dla innych uzytkownikow wcale nie neguje tutaj czyichs gustow bo o nich przeciez sie nie dyskutuje i ciesze sie z kazdym kto chwali sie tu swoim dorobkiem bo to w koncu jest dom dla niego a nie dla innych ale szkoda ze kazdy projekt odbiegajacy od typowych projektow nie znajduje wiekszego uznania a co do watku trzeba miec fantazje to ara zastanow sie bo dla mnie wiekszosc architektury polskiej moglaby sie tam swobodnie znalezc a tak najbardziej marzyloby mi sie zeby sasiadujace domy choc troche byly podobne do siebie i tworzyly w przestrzeni jakas calosc a nie tak od sasa do lasa - bryla a o kolorystyce i innych typu ogrodzenie juz nie wspominam - ale u nas jak zwykle wolnoc tomku w swoim domku tzn. w naszych przypadkach na dzialce pozdrawiam wszystkich budujacych i tych budujacych inaczej Karorka wyjelas mi to z ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.12.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Poczekajmy z krytyką aż będzie coś więcej widać. Ten domek może nas jeszcze miło zaskoczyć. Jak ja budowałam swój na tym etapie, to na osiedlu myśleli, ze to przedszkole się buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts