buba48 31.12.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Architektonicznie nic szczególnego, ale poczekajmy ! Zobaczymy jak będzie po wykończeniu ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 02.01.2005 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Architektonicznie nic szczególnego, ale poczekajmy ! Zobaczymy jak będzie po wykończeniu ! Prawde mowiac jestem zaskoczona Twoja opinia, dobrze wiem, ze projekt ze wzgledu na nietypowosc moze sie podobac lub nie, ale pierwszy raz ktos go okreslil 'architektonicznie nic szczegolnego'. Po wykonczeniu bedzie wygladal podobnie, bo najwieksze wrazenie robi (moim zdaniem) bryla, a ta sie nie zmieni Cala elewacja bedzie z 3 rodzajow klinkieru, ale to nie zmieni juz charakteru domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Peilin ostatnio pojechalismy do Hornowka, szukalismy Twojego domku i ...............nie trafilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 09.01.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Dyplomacja dyplomacją, ale... dla mie ... może bez komentarza. Każdemu ma prawo podobać się co innego ... Niech żyje różnorodnośc ! Dom to nie tylko wygląd zewnętrzny, to dusza którą tworzą ludzie go zamieszkujący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 12.01.2005 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Peilin ostatnio pojechalismy do Hornowka, szukalismy Twojego domku i ...............nie trafilismy Monis, Trzeba było dzwonić (nr kiedys podalam w klubie Stare Babice). Daj znac jak bedziesz w okolicy. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Iwnona, my jestesmy co weekend, poniewaz jezdimy tam na spacery z psem. A numeru poszukam, to moze Was tam kiedys zlapiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.01.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 wielgasny domek......i bardzo ciekawy.....podoba mi sie przyszły salon ( kształt i wejscie do domu.... wklejaj fotki jak jest dalej.... generalnie jestem za tym zeby nie było na osiedlu " od sasa do lasa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 17.01.2005 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Na razie nie ma zadnych zmian. Czekamy do wiosny i ruszamy z elewacja z klinkieru, planujemy tez polozyc dachowke na dachu. Potem zobaczymy. Dom jest spory, ale wszystko zostalo idealnie (tak mi sie teraz wydaje ) rozplanowane. Zreszta co do wnetrz to wlasciwie sami wiedzielismy co chcemy, natomiast bryla zewnetrzna jest w 100% koncepcja architekta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 01.04.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Peilin, widzialem dom i nie ukrywam - podoba mi sie! do tego stopnia, ze zapytam o architekta (na tym etapie wlasnie jestem) - jak ci sie wspopracowalo z nim, jakie stawki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 11.04.2005 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Picasso, Dom projektował arch Janusz Pachowski z PPiP w Izabelinie. Generalnie jestesmy bardzo zadowoleni, a do tego mozna liczyc na specjalna cene, jesli projekt jest realizowany w gminie Izabelin . Oczywiscie nie bylo sie bez kilku wpadek, ale mimo tego moge polecic te pracownie z czystym sumieniem. Jezeli chcesz bardziej szczegolowe informacje, to chetnie podziele sie nimi na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec 12.04.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Architektonicznie nic szczególnego, ale poczekajmy ! Zobaczymy jak będzie po wykończeniu ! buba48, jeśli Ty widzisz coś szczególnego w tym co jest Twoim emblematem, to nie dziwią mnie Twoje komentarze, ale powinieneś/aś zachować je dla siebie bo nie najlepiwej o Tobie świadczą. Peilin - tak trzymać !!! Super bryła. Pamiętaj o detalach. "Diabeł tkwi w szczegółach" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 13.04.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ten dom będzie albo koszmarny albo piękny. Wszystko zależy od wykończenia. W każdym bądz razie gratuluje odwagi , na pewno będzie inny niż wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 13.04.2005 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Szczegóły są dopracowane przez architekta tzn klinkier w 3 kolorach, kolorystyka drzwi i bramy garazowej oraz podbitki. Architekt zaprojektował tez balustrade i daszek nad wejsciem, a obecnie (mam nadzieje) zastanawia sie nad plotem. Decydujac sie na tego typu projekt od samego poczatku wiedzialam, ze nie bedzie mowy o jakichkolwiek "ulepszeniach" bez zgody architekta, bo efekt całosci bedzie zalezal zarowno od bryły jak i od szczegolow wykonczenia. W czerwcu zaczynamy robic klinkier, jak juz bedzie ulozony zamieszcze nowe zdjecia. Sama jestem ciekawa jak zmieni to wyglad domu.Pozdrawiam i ciesze sie, ze sa osoby, ktorym moj dom sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 13.04.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Picasso, Dom projektował arch Janusz Pachowski z PPiP w Izabelinie. Generalnie jestesmy bardzo zadowoleni, a do tego mozna liczyc na specjalna cene, jesli projekt jest realizowany w gminie Izabelin . Oczywiscie nie bylo sie bez kilku wpadek, ale mimo tego moge polecic te pracownie z czystym sumieniem. Jezeli chcesz bardziej szczegolowe informacje, to chetnie podziele sie nimi na priv. Pozdrawiam peilin, jesne, ze chce - dawaj info na priv, bo juz we czwartek jestem umowiony na spotkanie z pierwszym architektem, a chcialbym sie spotkac z kilkoma. z gory dzieki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 25.04.2005 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Zamiescilam dodatkowo zdjecia elewacji i rzutów.Pozdrawiamhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/peilinpl/album?.dir=5709&.src=ph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 09.12.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Peilin,muszę Cię wyciągnąć na pierwszą stronę i poprosić o nowe zdjęcia. Ostatnio jechałam do Lipkowa i widziałam za drzewami duży dom z elewacją z klinkieru w kolorze chyba piaskowym? Czy to był Twój dom? Jeśli tak, to koniecznie wklej nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ja także czekam na dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 31.12.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ciekawy, prosty dom, jest wspolczesny ale nie ostentacyjny, udalo sie zachowac "domowa" atmosfere. Moim zdaniem jest o niebo bardziej etetyczny niz 90% domow prezentowanych na tym forum. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.06.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Dziękuję za przemiłe spotkanie w ekstemalnych warunkach placu zabaw Odnalazłam twój wątek i uważam, że wasz dom wywołał ciekawą dyskusję. Były głosy krytyczne, ale ja zauważyłam więcej życzliwych, do których skwapliwie się przyłączam Teraz umieram z ciekawości jak dom wygląda w tej chwili Może jednak skusisz się na kontynuowanie wątku??? Uściskaj córeczkę ode mnie, pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts