Maratoro 05.08.2021 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Dzień dobry, Już mam mętlik w głowie. Od ilości producentów pap, i sprzedawców. Może na forum ktoś doradzi. Potrzebuje papy podkładowej i wierzchniego krycia do pokrycia dachu o spadku 3* na pełnym deskowaniu. Polecano mi już masę produktów od średniej ceny do najdroższych. Jak to podczas budowy nie chciałbym przepłacać ale jakość tez się liczy. Na pierwszy ogień chciałbym położyć na kilka m/c papę podkładową później dopiero dac kolejną warstwę papy wierzchniej. Co możecie mi polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LDP05 05.08.2021 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 wg. mnie każda papa przy takim spadku będzie robiła problemy w miejscach gdzie są odpływy, murki / attyki, gdzie będzie dochodzić do zatrzymania i zamarzania wody w zimie.Policzy ile wydasz na 2 warstwy papy + robocizna i porównaj z położeniem foli PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 05.08.2021 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 jest tyle systemów i rozwiązań, ze jak zaczniesz analizować i pytać to cię zima zastanie.każdy z nich się nada, gdy dobrze wykonany, każdy jest potencjalnie problematyczny, gdy źle zdaj się na dekarza, który będzie to robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts