paradox2604 05.08.2021 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Witam dziś podczas deszczu zauważyłem że jedno z okien dachowy Fakro zaczęło cieknąć? Co może być przyczyną nigdy tak nie miałem podczas deszczu aż tu nagle jak temu zaradzić cieknie na dole przy klamce i w lewym rogu okna mają 6lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 06.08.2021 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2021 Witam dziś podczas deszczu zauważyłem że jedno z okien dachowy Fakro zaczęło cieknąć? Co może być przyczyną nigdy tak nie miałem podczas deszczu aż tu nagle jak temu zaradzić cieknie na dole przy klamce i w lewym rogu okna mają 6lat Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie nr telefonu na wiadomość prywatną- nasz serwis skontaktuje się się z Panem w celu ustalenia przyczyny przecieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts