Timons 09.08.2021 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Witam Wszystkich!Spotkał się ktoś z powietrzną pompą ciepła OEM Term? W internecie brak jakiejkolwiek opinii na temat tego producenta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
exetterenak 09.08.2021 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Co Ciebie do nich przyciąga? Bo cennik mają srogi. Nie lepiej iść w znaną markę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laparia 10.08.2021 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Nic mnie do nich nie przyciąga. Została mi zamontowana w ramach dofinansowania i przetargu ogłoszonego przez miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timons 11.08.2021 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Dokładnie - firma która wygrała przetarg będzie montować takie pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laparia 11.08.2021 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Jeśli ktoś z przeglądających post może coś powiedzieć o tych pompach chętnie wymienię się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
exetterenak 11.08.2021 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Z ogólnodostępnych informacji to jest produkt na podzespołach Silesia Term. Będzie działać jak będzie dobrze dobrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laparia 12.08.2021 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Dziękuję bardzo za zainteresowanie i informacje. Obecnie pompa pracuje samopas zasilając zbiornik CWU 300 litrów. Temperatura ustawiona na 41. Wody i temperatury wystarcza na 4 osobową rodzinę całą dobę. Zużycie 3 kW na dobę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 12.08.2021 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Nic mnie do nich nie przyciąga. Została mi zamontowana w ramach dofinansowania i przetargu ogłoszonego przez miasto. Zapewne tak jak wiele innych małych "polskich firm" firma importuje pompy z Chin z Alibaby. Robi jakąś stronkę , opisuje "swoje" pompy , daje ceny zaporowe , bo nastawia się na przetargi i tam daje ceny takie że wygrywa te przetargi ... A za kilka lat firma już nie będzie istniała albo pod inna nazwą Niestety te tanie pompy z Chin mają dobre parametry na papierze a rzeczywistość jest zupełnie inna i konkurują one głównie ceną a nie jakością i w większości mocno odstają od pomp znanych producentów ... Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez kaszpir007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timons 12.08.2021 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Dziękuję za informacje. Ostatecznie zrezygnowałem z udziału w projekcie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 12.08.2021 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Osobiście nie mam styczności z tym producentem ale sąsiad zapodał sobie pompę ciepła p-w polskiego producenta z "nadania i wskazania" gminy,która w jakimś procencie finansuje tą inwestycję. Wyje toto niesamowicie,na tyle, że zwróciłem uwagę sąsiadowi, że tak nie może być. Zrobił jakiś parawan, ale na ile skuteczny to okaże się w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts