Zig_Zag 15.08.2021 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Wymieniam spłuczkę podtynkową na kompakt, zrobiłem rekonesans po sklepach, bo zależy mi na naj najmniejszej głębokości muszli i zbiornika od ściany ( mała łazienka ), sprzedawca w markecie polecał muszlę bez kołnierza u góry tj. z prostymi ściankami na całej długości wewnętrznej. Żona zafascynowana, bo tam jest zawsze problem z domyciem, czy raczej usuwaniem kamienia. Ja się zastanawiam, czy ten kołnierz/rant ( nie wiem jak fachowo to się nazywa ) nie jest po to aby woda wykonując częściowo ruch w górę nie była wyrzucana pod deskę ustępową, czy może nawet wyżej i wtedy byłby to proteza bidetu , hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 15.08.2021 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Fajna sprawa , polecam, wylot jest tak ukształtowany , że woda nie wylatuje, a strumień jest kierowany po obwodzie w dół nigdy w górę.Z myciem też nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zig_Zag 24.08.2021 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Dzięki bardzo za odpowiedź sorry, że odpisuję z opóźnieniem, wróciłem z wojaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts