gryziciel 15.08.2021 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 jutro firma będzie mi robić podejścia kanalizy pod chudziakiem. Patrzę w projekt i widzę w łazience taki układ podejść: https://drive.google.com/file/d/1vlruyxucdUVOJGSf7BftOPR_JlKh5S7r/view?usp=sharing to jest mała łazienka i chciałbym dosunąć pralkę na maxa do ściany. Pytanie czy będzie to możliwe, jeżeli podejście kanalizy będzie ZA pralką? czy może lepiej podejście zrobić tuz obok pralki, w szafce zlewu? czy nie ma to znaczenia na tym etapie, bo jakby co to hydraulik ten odpływ puści na ukos w bruździe w ścianie i finalnie może odpływ być w szafce pod zlewem, nawet jeżeli podejście będzie za pralką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 15.08.2021 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Nie dosuniesz pralki do samej ściany jak odpływ będzie za nią. Mam odpływ za pralką i drugim razem zrobiłbym na pewno obok, aby był do niego łatwy dostęp. Odsunięcie mojej pralki wcale nie jest takie łatwe, a syfon kulkowy potrafi się zapchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gryziciel 15.08.2021 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 ok dzięki, to zrobię obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts