Elfenomeno 17.08.2021 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Witam Muszę ocieplić strop / poddasze. Mam w domu jednorodzinnym na strychu gołą blachę i ślepą wylewkę. Zdecydowałem sie na położenie na przekładkę styropianu na podłodze poddasza. Nie będzie ono zamieszkałe , tylko służyło to składowania gratów. W tym roku planuję ułozyc styropian a w przyszłym zrobić wylewkę. I pytanie do was?1. Czy styropian o grubości 10 i 5 cm da mi odpowiednią izolacje?? A jesli tak to jaki byście polecili styropian?? Lub na co patrzeć przy wyborze styropianu2. Czy w łącznia dawać piankę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.08.2021 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Ocieplasz strop, podłogę poddasza , strychu, nad strychem czy nad poddaszem czy pod strychem czy pod poddaszem? Może sprecyzuj o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfenomeno 18.08.2021 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 Strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 31.08.2021 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 strop oddziela pomieszczenie ogrzewane od nieogrzewanego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts