vindov 21.08.2021 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam,mam od niedawna zamontowaną bramę od Wiśniowskiego z napędem AWso2018. Wczoraj włączyłem bramę i można było ją otwierać i zamykać za pomocą pilota bez problemu (przy czym jak się zamykała to dobijała do końca i wracała 1-2cm). Brama się skalibrowała i zacząłem szukać w ustawieniach opcji furtki, i ją jakoś aktywować, bo każdy przycisk otwierał/zamykał do końca bramę. Bawiłem się ustawieniami w sterowniku, bo chciałem w końcu jakoś zaprogramować tę opcję furtki i od wieczora bramy nie można otworzyć za pomocą pilota, niezależnie który przycisk się naciśnie brama dobija do końca, po czym sterownik pokazuje błąd E1 (brak reakcji na skutek zwarcia silnika). Przywróciłem ustawienia fabryczne i nie można skalibrować bramy, ponieważ każdy przycisk powoduje zamknięcie bramy. Co zrobić w takiej sytuacji? Pilot https://sklep.wisniowski.pl/nadajnik-lunar-czterokanalowy,id759.html Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez vindov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BestVG 31.05.2024 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2024 Witam, mam od niedawna zamontowaną bramę od Wiśniowskiego z napędem AWso2018. Wczoraj włączyłem bramę i można było ją otwierać i zamykać za pomocą pilota bez problemu (przy czym jak się zamykała to dobijała do końca i wracała 1-2cm). Brama się skalibrowała i zacząłem szukać w ustawieniach opcji furtki, i ją jakoś aktywować, bo każdy przycisk otwierał/zamykał do końca bramę. Bawiłem się ustawieniami w sterowniku, bo chciałem w końcu jakoś zaprogramować tę opcję furtki i od wieczora bramy nie można otworzyć za pomocą pilota, niezależnie który przycisk się naciśnie brama dobija do końca, po czym sterownik pokazuje błąd E1 (brak reakcji na skutek zwarcia silnika). Przywróciłem ustawienia fabryczne i nie można skalibrować bramy, ponieważ każdy przycisk powoduje zamknięcie bramy. Co zrobić w takiej sytuacji? Pilot https://sklep.wisniowski.pl/nadajnik-lunar-czterokanalowy,id759.html Może znalazłeś rozwiązanie? Jaki był problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts