Bart333 22.08.2021 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Witam.Czy są papy termozgrzewalne które można kłaść na wylewkę a na to bezpośrednio legary i podłogę drewnianą? Chodzi o zapach i uwalniane się substancji szkodliwych. Mam wylewkę bezpośrednio na gruncie. Na niej będzie stał mały drewniany domek ogrodowy. Chce jakoś zaizolować beton żeby drewno nie ciągnęło wilgoci ale boje się że papa termozgrzewalna będzie śmierdzieć. Może jednak użyć foli? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_nygma 22.08.2021 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Papa termozgrzewalna nie ma rozpuszczalników tylko przy zgrzewaniu trochę bitumem zalatuje a później już ok.Nawet dachy drewniane kryje się ww papą .ja mam co prawda murowany dom ale chudziak zaizolowany papą termozgrzewalną a na to styropian i anhydryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart333 22.08.2021 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 No właśnie. Masz jeszcze na papę styropian a ja będę miał tylko drewnianą podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts