Damian Damian 22.08.2021 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Witam mam przydomową oczyszczanie biologiczną wybudowaną 2 lata temu,do tej pory wszystko było ok ale teraz się zaczęły problemy W drenażu stoi woda,jak dokopałem dół na końcu drenażu i ruszyłem agrowłókninę czy jak to tam nie nazywa to wylało się z pod niej mnustwo wody i zlała się z drenażu.I teraz pytanie co dalej z tym zrobić i jaka może być tego przyczyna np źle zrobiona oczyszczalnia przez firmę ewentualnie wina gleby ?I czy próbować np perhydrolem czy od razu szukać firmy do przebudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 23.08.2021 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Zobacz jak wysoko masz wodę gruntową na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czystesrodowsko 23.08.2021 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Podaj jeszcze:- co to za oczyszczalnia- ilu jest uzytkowników- jak duży jest ten drenaż (ilośc i długość ciagów drenarskich)- jakie masz warunki gruntowe na działce (czy masz grunty przepuszczalne, czy glinę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts