key1 25.08.2021 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 o, poznikały posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkan997 25.08.2021 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 Więc w moim przypadku WT spełnia i wełna 15, bo dom jest już w budowie. Efekt bunkra dla mnie subiektywnie jest od zewnątrz - od środka tylko przy bardzo małych oknach. Ostatecznie jednak zdecydowałem robić 20 - teraz już tylko zastanawiam się czy wysuwać okna czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 25.08.2021 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 Straty są zawsze.Raz mniejsze, raz większe.Tylko od nas samych zależy, ile informacji pozyskamy, plus ile wniosków wyciągniemy.Niestety montażyści, mają w poważaniu to wszystko.A przecież, za to płacimy grube pieniądze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 29.08.2021 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 U mnie idzie w tym roku frontrock plus 20cm. Zobaczymy jak wyjdzie (400m2 elewacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 23.11.2021 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 osobiście poleciłbym Ci zastosowanie 20cm izolacji. Okna zlicowac z murem lub wysunąc poza . Izolację wykonujesz i ponosisz koszty jednorazowo a korzyści z tego będziesz miał przez cąly okres użytkowania budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts