maroFX 24.08.2021 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Piszę tutaj bo już ręce opadają. Robie podłogówkę i wymyśliłem sobie, że zastosuję panele Kanufa z wypustkami żeby nie męczyć się ze spinkami i wylać mniej anhydrytu.Mam dwa piętra po 80m do wyłożenia wiec po 15 paczek na pietro. I teraz okazuje się ze nie mogę kupic hurtem potrzebnej ilosci bo sklepy i hurtownie albo maja pojedyncze paczki albo wysyłają min. 100 opakowań tirem. Czyli w dzisiejszych czasach muszę być deweloperem i budować osiedla albo nic w domu nie robić samemu bo nie ma możliwości? Ktoś ma ten sam problem? Ktoś może zna hurtownie które mają panele Knaufa i nie wydziwiają? Na terenie Zachodniopomorskiego jeszcze jestem w stanie sam dojechać busem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 25.08.2021 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 A dzwoniłeś do Knaufa i pytałeś gdzie możesz kupić ? Jaka jest ich oficjalna sieć dystrybucji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 25.08.2021 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 A po ile te płyty? Bo może mógłbyś je zamienić na płytę varionovą rehau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroFX 21.09.2021 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2021 Dzwoniłem wszędzie do dystrybucji Knauffa to za ilość 80m2 mnie wyśmiali i powiedzieli ze mogą TIRa podstawić całego. Min 100 opakowań. Podziękowałem. Jakimś cudem mógłbym wyłapać kilka sztuk gdzieś z pozostałości po budowach i na magazynach. Odpuściłem. Kupiłem zwykły styropian podłogowy Swisspor , na to panele PCV z wypustkami z Bricomana i wyszła cena 2/3 Knauffa, a układać da się tak samo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 22.09.2021 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Byś to wiedział prędzej to codziennie jedną paczkę z allegro byś kupował i kurier pod dom ci podrzuci za grosze ze smart . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts