cegiełka12 27.08.2021 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) Mój fachowiec, złota raczka w wolnym czasie (choć go ma nie za wiele) lubi wybrać się do stadniny koni. Mówi, że go to uspokaja i w czasie jazdy ładuje akumulatory ! I kiedy zbliżały się jego imieniny, postanowiłem zamówić mu SPAM w postaci podusi z jego kasztanem ! Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.08.2021 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 I to jest powód abyś z tej wielkiej miłości do swojego fachowca spamować forum tania reklamą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.08.2021 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Mój fachowiec, złota raczka w wolnym czasie (choć go ma nie za wiele) lubi wybrać się do stadniny koni. Mówi, że go to uspokaja i w czasie jazdy ładuje akumulatory ! I kiedy zbliżały się jego imieniny, postanowiłem zamówić mu SPAM w postaci podusi z jego kasztanem ! Ja wiem ja wiem kup końdoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 27.09.2021 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Na zimowe wieczory może warto kupić coś do poczytania? Widziałem że dużo osób poleca tą książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 28.09.2021 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2021 Ja wiem ja wiem kup końdoma Podbijam stawkę, pełna uprząż dla tego domowego konisia aby stał dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts