patgaw 27.08.2021 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 HejkaJaki zamek mozna wstawic zamiast Gerda Tytan ZX, tak by nie dalo sie zamknac osoby w srodku (i na odwrot). Niestety gerda nadal ma te glupie rozwiazanie, ze po dwukrotnym przekreceniu klucza osoba, ktora jest wewnatrz juz sie nie otworzy. No i zeby nie bylo go zbyt latwo zlamac. Chodzi o to by wykorzystac istniejace otwory w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 29.08.2021 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Nie znajdziesz zamiennika dla tego zamka. Jest to ich rozwiązanie i nie kupisz zamka takich gabarytów oraz pasującego do znacznego otworu w drzwiach. Tytan zx występuje w wersji z 2 bębnami na klucz zamiast pokrętła od wew. Może to jest jakieś rozwiązanie? Napewno mniej estetyczne z kluczem od wewnątrz ale nie ma opcji zamknięcia kogoś wew bez możliwości otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patgaw 30.08.2021 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Znalazlem wersje bez blokady pokretlahttps://igerda.pl/pl/p/Zamek-TYTAN-ZX-lewy-braz-BEZ-BLOKADY-POKRETLA/708Musze jeszcze tylko sprawidzic bo ja mam wersje plus a a jest bez plusa. Mam nadzieje ze otwory beda pasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts