sadek125 29.08.2021 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Witam. Elewacja została wykonana tynkiem akrylowym w 2016roku. W roku 2020 dwie ściany od północy i zachodu zostały zaatakowane jakimiś glonami (czarne- zielone pionowe paski) Zareklamowałem tynk. Firma podaje mi dwa wyjścia.1. przyjeżdża ich ekipa myje i odgrzybia i impregnuje te dwie ściany. Oczywiście wszystko na ich głowie, ja za nic nie płacę.2. Druga opcja. Dają mi środki do wyczyszczenia i pomalowania ścian farbą silikonową(chyba farby maja dać na cały dom. , a środki na wyczyszczenie na brudne dwie ściany. Co do moich umiejętności i czasu. z wyczyszczeniem jeszcze może sam bym sobie poradził ale z pomalowaniem na pewno nie. Co będzie dla mnie korzystniejsze?Dom parterowy 3.6 m wysokości ścian. Powierzchnia ścian całego domu około 180 m2Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michalmon 30.08.2021 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 To elewacja jest nowa czy 5 letnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts