DawidGaw 30.08.2021 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Witam, mam być może głupie pytanie, ale jakiś czas temu wstawiałem ościeżnice wraz ze skrzydłem. Jednak po pewnym czasie stwierdziłem, że wolałbym, żeby drzwi otwierały się w przeciwna stronę.(do środka, a nie jak obecnie na zewnątrz) Czy da się (opłaca) w łatwy sposób zdemontować oscieznice i obrócić ją, jakby o 180 stopni i zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.08.2021 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Witam, mam być może głupie pytanie, ale jakiś czas temu wstawiałem ościeżnice wraz ze skrzydłem. Jednak po pewnym czasie stwierdziłem, że wolałbym, żeby drzwi otwierały się w przeciwna stronę.(do środka, a nie jak obecnie na zewnątrz) Czy da się (opłaca) w łatwy sposób zdemontować oscieznice i obrócić ją, jakby o 180 stopni i zamontować? Jeśli sam wstawiałeś, to chyba wiesz jakie możliwości i nakład pracy Cię czeka Teoretycznie nie powinno być żadnego problemu. Ale jak wspomniał kolega wyżej: nie napisałeś jakie to drzwi i ościeżnica oraz sposób montażu / na piankę czy np. beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts