Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak się dalej oszukiwać ?

Gość

Recommended Posts

no , szedł facet ulicą i słyszy z za płotu : " zielonym do góry ! zielonym do góry! " . Wychylił sie za płot a tam jeszcze wtedy milicjanci drzewa sadza ;)

no i stad mi sie wzielo to zielonym do góry. Powtarzam sobie zeby nie zapomniec, bo sasiedzi sie beda smiali jak wsadze odwrotnie:(

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no , szedł facet ulicą i słyszy z za płotu : " zielonym do góry ! zielonym do góry! " . Wychylił sie za płot a tam jeszcze wtedy milicjanci drzewa sadza ;)

no i stad mi sie wzielo to zielonym do góry. Powtarzam sobie zeby nie zapomniec, bo sasiedzi sie beda smiali jak wsadze odwrotnie:(

ha dobre.

No tak milicjanci tak maja - a raczej mieli . Mieli tez tak:

Dlaczego milicjanci mają guziki na rękawach?

- Żeby nie wycierali w nie nosów.

- A dlaczego te guziki się tak błyszczą?

- Bo wycierają.

albo:

Pyta milicjant milicjanta:

- Ej, gdzie tu jest druga strona ulicy?

- No, tam..

- Kur*! Jak byłem tam to mi powiedzieli, że tu.

No i tak temat zszedl na wladze .... :wink:

• 2 weeks później...

mechanics ciekawe jest to co piszesz, a wiec bariera nie jest w twoim przypadku związek z kobietą, chec pozostania wiernym, wstyd związany ze zdradą, i to zdradą z tzw. najtanszym sortem tirówek, obawa przed zarazeniem sie chorobą, tylko...obawa ze ktoś mógłby rozpoznac twój samochód i sprawa by się wydała! Ciekawe rozumowanie, ciekawe...

Zawsze możesz przeciez podjechac rowerem albo autobusem...a jak nie to taksóweczką do "salonu masażu"...