Rbit 10.12.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 no , szedł facet ulicą i słyszy z za płotu : " zielonym do góry ! zielonym do góry! " . Wychylił sie za płot a tam jeszcze wtedy milicjanci drzewa sadza no i stad mi sie wzielo to zielonym do góry. Powtarzam sobie zeby nie zapomniec, bo sasiedzi sie beda smiali jak wsadze odwrotnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.12.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 no , szedł facet ulicą i słyszy z za płotu : " zielonym do góry ! zielonym do góry! " . Wychylił sie za płot a tam jeszcze wtedy milicjanci drzewa sadza no i stad mi sie wzielo to zielonym do góry. Powtarzam sobie zeby nie zapomniec, bo sasiedzi sie beda smiali jak wsadze odwrotnie:( ha dobre. No tak milicjanci tak maja - a raczej mieli . Mieli tez tak: Dlaczego milicjanci mają guziki na rękawach? - Żeby nie wycierali w nie nosów. - A dlaczego te guziki się tak błyszczą? - Bo wycierają. albo: Pyta milicjant milicjanta: - Ej, gdzie tu jest druga strona ulicy? - No, tam.. - Kur*! Jak byłem tam to mi powiedzieli, że tu. No i tak temat zszedl na wladze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.12.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 kroyena a tak na marginesie...co chcesz wyklikać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.12.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 kroyena a tak na marginesie...co chcesz wyklikać??? hmmm, wlasnie , ciekawe co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.12.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 hmmm.....nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.12.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 hmmm.....nie odpowiada Właśnie! To dość podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 21.12.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 mechanics ciekawe jest to co piszesz, a wiec bariera nie jest w twoim przypadku związek z kobietą, chec pozostania wiernym, wstyd związany ze zdradą, i to zdradą z tzw. najtanszym sortem tirówek, obawa przed zarazeniem sie chorobą, tylko...obawa ze ktoś mógłby rozpoznac twój samochód i sprawa by się wydała! Ciekawe rozumowanie, ciekawe...Zawsze możesz przeciez podjechac rowerem albo autobusem...a jak nie to taksóweczką do "salonu masażu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 21.12.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 zgadzam sie z Majka.... fakt ze marynarz w kazdym porcie ma kobiete jest MOCNO przesadzaonym faktem... Aaa, to jednak jest faktem . Myślałam, że chcesz przekazać zgoła inną myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts