Zochna 08.12.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=208 no i co ? pieknie by sie prezentowal na mojej wsi ..Dach spory = drogi pewnie. Dzieki za uwagi. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.12.2004 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 wyglada ze nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 09.12.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Domek spokojny, miły ale :-brakuje pomieszczenia gospodarczego,-dwa pokoje na górze zbyt małe. Pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 09.12.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 no i co ? pieknie by sie prezentowal na mojej wsi .. pzdr Prezentowałby sie pieknie , ale niestety brak pomieszczenia gospodarczego - chyba, że w gre wchodzi piwnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 09.12.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 ja bym to zwalil a nie budowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.12.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Daroll, a mógłbyś uszczegółowić, bo nie widzę tam niczego co by podciągnąc pod czasownik "zwalił". Projek jak projekt, z kolekcji Muratora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.12.2004 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Daroll - ja buduje na wsi Obok dom w pruski mur, za laskiem stadnina koni strzecha kryta .. na dzialce brzozki, modrzewie i maslaki (sezonowo..) No to co ja mam na tej wsi stawiac ? Palac z wieza? Prosta wiejska chata.. wnetrze troche do przerobki i bardzo mi sie podoba . Miodzio. Tylko na strzeche mnie nie stac Kroyena - czy Ty nie masz najlepszeo zdania o projektach Muratora ? (z przeproszeniem gospodarzy tego forum ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 10.12.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 o jak na wies to piekny naprawde ,myslalem ze do miasta . ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.12.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Malutka łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.12.2004 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 qurcze no, srodek zostal przerobiony, wlasciwie to malo przypomina oryginalny projekt... Na dole - zrezygnowalismyz dodatkowego pokoju ; zostale wykonane pom gosp (z lazienki + troche powiekszone) , wiatrolap 2,1 m x 1,5; lazienka (czyli wlasciwie goscinne wc + ew. prysznic) wyszla 2 m x 2,1m; kuchnia 4,6 m x 3, 5 m (w tym mala spizarnia) i pokoj 7m x 5,6 m ( w tym schody niestety..) - Gora : lazienka 2,3 m x 3,6 m; 3 sypialnie : od 18,0 m kw do 13,0 m.kw plus troche otwartej przestrzeni przy schodach (okolo 10 m kw). Da sie zyc.. a nawet wiecej - podoba mi sie ! Jak sie naucze to wkleje rzut pomieszczen pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts