Bart333 04.09.2021 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Witam. Mam wylewkę zagruntowana dysperbitem. Na to monterzy drewnianego domku ogrodowego chcą położyć folie przeciwwilgociową i od razu legary. Ja myślę żeby dodatkowo pod każdy legar wyciąć pasy papy lub gumy. Co myślicie. Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 06.09.2021 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2021 Papa może wydzielać niemiły zapach.Folia tak, ale przynajmniej taka jak do oczek wodnych.Może być zwykła folia budowlana, a pod legary pasy membrany epdm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart333 07.09.2021 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2021 Papa może wydzielać niemiły zapach. Folia tak, ale przynajmniej taka jak do oczek wodnych. Może być zwykła folia budowlana, a pod legary pasy membrany epdm. Dziękuję bardzo za radę. Folie kupić z jednego elementu i wystarczy ją położyć na wylewkę? Nie będzie pod spodem nic się działo? Jest izolacja dysperbitem. A membranę wyciąć na pasy na szerokość legarów i też położyć bez przyklejania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 08.09.2021 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Folię kupisz w sklepie ogrodniczym. Jest w szerokich rolkach, a sprzedają na mb.Położysz ją na wylewkę, nawet wskazane oddzielić się od tego dysperbitu. Poczytaj czy dysperbit można stosować wewnątrz budynku.Na folię położyłbym pasy membrany pod legary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts