wswiech 05.09.2021 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Ile orientacyjnie może kosztować doprowadzenie wody / gazu z odległości około 70 metrów? Dzięki! EDIT: Jestem w tym zielony, więc wytłumaczę dokładniej. Gaz i woda jest około 70m od mojej działki, w najbliższej okolicy są domy i jest doprowadzenie, ale nie mam bezpośrednio przy granicach działki. Czyli chyba chodzi o uzbrojenie działki. Edytowane 5 Września 2021 przez wswiech Dodanie głębszego info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 05.09.2021 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Pytasz o rozbudowę sieci czy przyłącze od granicy do domu? Nie wiem jak z wodą, ale w przypadku gazu jeśli dla spółki gazowniczej przyłącze okaże się opłacalne wybudują je na swój koszt, Ty zapłacisz tylko opłatę ryczałtową - u mnie dwa lata temu było to około 2200 zł. Natomiast za sieć od ogrodzenia do domu płaciłem 4000 zł za jakieś 18 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wswiech 05.09.2021 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Dzięki! Jestem w tym zielony, więc wytłumaczę dokładniej. Gaz i woda jest około 70m od mojej działki, w najbliższej okolicy są domy i jest doprowadzenie, ale nie mam bezpośrednio przy granicach działki. Czyli chyba chodzi o uzbrojenie działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts