Shiliat 07.09.2021 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2021 Witam jestem sytuacji takiej ze na projekcie i w KW mam wpisane antresola. Fizycznie wygląda to tak że mieszkanie znajduje się w niskim szeregowym bloku 2 piętrowym.Mieszkanie jest na 2gim piętrze i posiada 4pomieszczenia ( łazienka + pokój + pokój z aneksem kuchennym) dodatkowo zamontowane są schody na antresole która znajduje się nad połową mieszkania i nad czescia klatki schodowej.Czy na takiej antresoli mogę zamontować ścianki działowe z gk ?? Antresola ma powierzchnie około 35m2. (użytkowe 25m2)Mieszkanie oddzielone jest stropem od antresoli i w stropie jest otwór 225cm x 240cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto125 08.09.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts