Lucindaaa3 07.09.2021 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2021 (edytowane) Dzień dobry!Czy ktoś z Was zamawiał kiedyś gotowy garaż https://www.grunnt-garaze.pl/garaze-betonowe-prefabrykowane? Na początku też wydawało mi się to mało prawdopodobne, ale takie obiekty rzeczywiście są dostępne na rynku. Wygląda to na bardzo wygodną opcję i wstępnie mam zamiar z niej skorzystać. Tylko nie wiem, czy najpierw nie trzeba przygotować podłoża pod posadowienie takiego garażu. Ktoś może mi coś poradzić w tej kwestii? Edytowane 13 Września 2021 przez Lucindaaa3 myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 07.09.2021 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2021 musisz skalkulować co ci się opłaca bo gotowe to blaszaki z blachy czy płyt warstwowych. A jak masz gotową płyte posadzkę to sama buda taniej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts