patarek 08.09.2021 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Witam. Stoję przed dylematem. Jaki komplet fotowoltaiki wybrać z jednej strony firma oferuje mi Jinko z falownikiem Growatt a z drugiej strony Longi lub JaSolar z falownikiem Fox.Ceny wynegocjowałem podobne. Z tym że nie wiem na co mógłbym się zdecydować. Może ktoś ma jakieś doświadczenia związane z takimi kompletami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba007 08.09.2021 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Ja mam JaSolar + Fox Kolega ma Jinko + Fronius Inny Longi + Huawei Znajomy który zakłada mówi, że tylko Qcells + Sofar a finalnie wszyscy są zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.09.2021 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Znam kilku takich co mają SolarEdge + moduły Bauer, Ulica, Q.Cells, Fronius + Bauer i też im instalacja produkuje prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts