jebadeon 09.09.2021 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Czołem Styropian zaciągnięty raz klejem i siatką. Po zimie trochę pęknięć. Jeśli na całości chcę kleić elastyczną imitację deski, to czy jest sens nakladac jeszcze jedna warstwę kleju a może nawet i dwie w tym 1 z siatką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 09.09.2021 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Nie ma sensu, szkoda czasu i pieniędzy. Podczas układania płytek sam klej uzupełni powstałe zarysowania, a płytka z klejem wyrówna powierzchnię.Jeśli będziesz chciał zmieniać elewację wtedy można się zastanowić nad innym rozwiązaniem czy dodatkowym wzmocnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jebadeon 09.09.2021 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Nie ma sensu, szkoda czasu i pieniędzy. Podczas układania płytek sam klej uzupełni powstałe zarysowania, a płytka z klejem wyrówna powierzchnię. Jeśli będziesz chciał zmieniać elewację wtedy można się zastanowić nad innym rozwiązaniem czy dodatkowym wzmocnieniem. Dzięki . A na ile trwała jest elewacja z imitacji deski? Wiesz może? Albo kojarzysz sprawdzonych producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jebadeon 09.09.2021 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Bo są takie w formie płytek styropianowych i takie rozwijane bardzo mocno elastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 09.09.2021 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Nie, nie wiem o trwałośści takich zewnętrznych elementów, u siebie mam klinkierowe, sam układałem klinkierowe i ceramiczne. O nich coś mogę napisać, o tworzywowych brak wiedzy i doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts