jebadeon 12.09.2021 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Majstry i majsterki, Szukam taniego sposobu na otynkowanie domku letniskowego. Już zaciągnięte klejem, jest zrobione na gładko. Myślałem nad tynkiem akrylowym lub akrylowo-silikonowym w kolorze białym- tzw. baza (bo zakładam, że tę bazę bez domieszki koloru można kłaść? Wychodzi niecałe 100zł za wiaderko. Mam ekipę, która mi to położy w dobrej cenie. Muszę zorganizować tylko materiał Ale to tylko domek letniskowy. Może tynk mineralny wyjdzie taniej? Polecicie jakieś rozwiązanie? Pomalować potem to nie sztuka. A może znacie tynk mineralny, który nie wymaga malowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 12.09.2021 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 /tynk mineralny i po sprawie , parę groszy kosztuje a robotę robi w dodatku jak ci się biały kolor kiedyś znudzi to pomalujesz farbą silikonową i po sprawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jebadeon 12.09.2021 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Polecisz mi konkretny produkt? Nie trzeba tego malować od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 12.09.2021 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Polecisz mi konkretny produkt? Nie trzeba tego malować od razu? Kreisel mineralny 061 kornik. Od 10 lat na ścianie, biały, nie trzeba malować. Najtańsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts