Rywegiel 14.09.2021 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Zasugerowano mi takie rozwiązanie sporo tańsze. Ogólnie mam problem z umiejscowieniem garażu. Rozważam przyklejenie do ściany budynku i zrobienie np. blaszanego lub drewnianego w stylu obudowanej wiaty na bruku (nie wiem jeszcze jakim) i pospółką z cementem. Altrenatywą jest garaż w bryle, ale z kole nie planowałem robić (balkonów) no a nie wejdzie bo dom ma mieć około 100 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.09.2021 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Co ma balkon do garażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rywegiel 20.09.2021 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Bardzo dużo. Jeżeli robisz 2 stanowiskowy garaż w bryle przy założeniu piętrowego domu, a nie chcesz wielkiego domu budować, to go nie zmieścisz i większość projektów zakłada, że garaż wychodzi całkowicie lub częściowo poza obrys budynku - zazwyczaj na jego dachu projekty zakładają balkon. Jeśli robisz zwykły płaski dach nad garażem, a nad nim masz okna no to średnio to wygląda, ale tak też robią. No patrzysz z okna na 35m2 dachu garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.09.2021 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2021 To jak już się nazywa taras a nie balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts